Regex Nickli Üyeden Alıntı
Sana katılmıyorum dostum. Avrupa'nın algı operasyonu yaptığını, evet çıkmasını desteklediğini ve bu değişikliğin ülkemizi geriye götüreceğinin su götürmez olduğunu düşünüyorum. Resmen Suriye Anayasası içerisinde yer alan birçok maddeyi aynen geçirdik ve bu, ilerisi için bir adım olarak empoze edildi ancak bu ülkenin hükümeti değil miydi Suriye'nin demokratik olmayışını her fırsatta dile getiren?

En büyük sorunumuz da buydu aslında. Hayır diyenler, neye ve niçin hayır dediğini biliyor. Ancak evet diyenler, Avrupa ve terör örgütlerine karşı bir inat uğruna oylarını kullandığını düşünüyor. Herkes için böyle demiyorum ancak bir genelleme yapacak olduğumuzda maalesef durum bu.

Ayrıca PKK terör örgütünün eyalet muhabbetinden dolayı evet için çalıştığı kanısındayım. İstatistikleri tek tek takip ettim. Hayır için çalışsaydı 2015 seçimlerinde HDP'nin birinci parti çıktığı birçok ilde evet çıkmazdı. Tamam, Diyarbakır gibi hayır oyunun kazandığı Kürt nüfusunun yoğunlukta olduğu iller de yok değil ancak HDP'nin hayır politikasının arkasında bu örgütün bir evet çalışması yaptığı dışındaki bir duruma da beni kimse ikna edemez.

Neyse, hayırlısı artık...
Dostum Pkknın tehdidi akabinde bugün Diyarbakır ve Tunceliden %70 ile %80'lik hayır oyu çıktı.Bu konuda savın hatalı.

Ayrıca eyalet sistemi olmayacağını defalarca açıkladılar.Bunu Mhp de açıkladı diğerleri de .Zamanında şeriat gelecek diye afkuranlar,şimdi de eyalet sistemi gelecek diye konuşup insanları yanlış yönlendiriyorlar.

Önümüzdeki süreçte dışarıdan gelen hain emellere kapalı bir Türkiye göreceksiniz.Daha net adımlar atılacak,batının hainliklerine sessiz kalınmayacak.

Bunun bir süreç olduğunu unutmayalım,2019'lardan ve daha ilerisinden söz ediliyor.Her şey pat diye olmayacak.Ülkeye uygun şekilde empoze edilerek aksiyon alınacak.