Z-Lined Açık Profil bilgileri Z-Lined nickli üyeye özel mesaj gönderin Z-Lined nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 07 Nisan 2015 Bulunduğu yer İstanbuL Yaş 37 Mesajlar 319 Seslenildi 33 Mesaj Etiketlendi 20 Konu Ruh Hali Modem Şifremi unuttum 09 Nisan 2015 1 modem adsl kullanıcı adı şifre bulma programsız resimli anlatım 1. Aşama.. modem adsl kullanıcı şifre bulma 2. Aşama... modem adsl kullanıcı şifre bulma 3. Aşama.. modem adsl kullanıcı şifre bulma 4. Aşama.. modem adsl kullanıcı şifre bulma 5. Ve Son Aşama. Buraya Dikkat Arkadaşlar. modem adsl kullanıcı şifre bulma Windows 7'de telnet kapalıdır. Açmanız icin ''denetim masası''na girin. Ardından ''Programlar'' tıklayın. Açılan yeni pencerede ''Program ve özellikler'' kısmındaki (Windows özelliklerini aç veya kapat) yazısına tıklayınız Ve hemen ardından ufak bir pencere acılacak. O pencerede ''Telnet İstemcisi'' ve ''Telnet sunucusu'' kutucuklarını işaretleyip Tamam diyin 10 saniye bekledikten sonra devam edebilirsiniz.. Alıntı En Güzel Aşk Kafamdaki ''Kenevir Bitkisi' Ey Güzelim, Kör Olasıca Gözlerim Yine Gözlerinde. Kafam Güzelken Yine Dizinde Uyuyan Benim.. (Oya)'n Tarafta Kalbimin En Güzel Yerinde Saklı. ''Z~Lined''