Farkedmez Nickli Üyeden Alıntı
Forumumuzun yeni deneme moderatörü. Tanımıyorum pek ama sessiz sakin gibi görünüyor )
Teşekkür ediyorum , evet biraz sessizim genel yapım böyle değildir fakat, çok ortam yakalayamıyorum böyle sohbet edebileceğim. Biraz benden de kaynaklanıyor sanırım, azıkck daha çabalamakta fayda var.

Ayrıca sen çok iyi bir dost için 1 numaralı örneksin. @Jön TüRk ile beraber paylaşırsınız koltuğu. Gerçekten çok beyefendi bir kimliğiniz var ikinizin de. Zamanla kaynaşacağız inşallah. Konuyu açtığın için teşekkür ediyorum.

aliy Nickli Üyeden Alıntı
Hevesli ve istekli genclere firsat verilmeli
Bu fırsatı iyi degerlendirecegine eminim
Hayırlı olsun @CentilmeN

ares29
Teşekkür ediyorum.

Allegheines Nickli Üyeden Alıntı
"DENEME Mod..." tag bi kere utandırıcı. Neyse hoş gelmiş.
Teşekkür ederim.
Pia Nickli Üyeden Alıntı
Biraz konuşabildiğim kadarıyla; kibar, kırmamaya özen gösteren tam bir beyefendi. (Aynı nicki gibi @CentilmeN kısaca )
Hayırlı olsun deneme mod'luğu da.

Teşekkür ederim, Güzellik bakan gözdedir, güzel bakıyorsun . Cana yakınlığın beni mutlu ediyor, Fakat seni paylaşamam "Bencilim kusuruma bakma"

Penia Nickli Üyeden Alıntı
Kendi halinede paylaşımlar yapan deneme modumuz aynı zamanda centilmen

Çok teşekkür ederim, güzel bakıyorsun

döngüsel Nickli Üyeden Alıntı
dünkü ilaç konularıyla burnumu tıkayan forum üyesidir.
bari forumda görmeyeyim şu isimleri ya.

neyse mod aday adayı imiş, hayırlı olsun diyelim.. )))

Kategoride bir çok eksik topic var onları tamamlayıp index açacağım tek başlık altında herkes aradığını kolayca bulabilecek, azıcık zaman lazım Teşekkür ediyorum.

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Nickiyle özdeşleşen doğru ve dürüst davranan biri belli.Oyunlarda karşılaşıyorum daha çok sakin ve de uyumlu.
Yerinde seçim olmuş yeni yetkin hayırlı olsun.

Çok ama çok teşekkür ederim, güzel gören göze, kalbe saygım sonsuzdur.