Her zaman dürüstümdür. Yalan yok ona bozuldum pm atmıştım zaten direkt kitleyip bana söz hakkı vermediğin için. Daha sonra Surly nickli şahısın sitesine üye oldum. Biraz katkı orada yaptım, sonra o vatandaşın gerçek yüzünü gördüm. Çok diktatör, anlayışsız ve ne oldum delisi olmuş (benim gözlemlediğim bu). Sonra dedim ki ben ne yapıyorum??? Burada bir önerimin değer görmemesi neden beni bu platformdan uzaklaştırıyor ki? Mühim olan saygı görmek, mühim olan dost olabilmek (kalabilmek), mühim olan sonsuza dek sırtını birilerine yaslayabilmek. Şu an burada olduğum için söylemiyorum, Gerçekten gözün kapalı güveneceğin insan çok burada. @Jön TüRk @Farkedmez @Pia @Penia @aliy @Hesna @Coffee Queen ve aklıma şu an gelmeyen bir çok kişi var, gözün kapalı güvenebileceğin. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İyi ki buradayım, iyi ki başka bir platforma gitmişim de buranın kıymetini çok ama çok daha fazla anlamışım. Sizlerin değerini çok daha iyi anlamışım. Gücümüz yettikçe elimizden gelenin fazlasını yaparak, Evimizi (www.forumunuz.com) her zaman güzel tutacağız. Biz Bize Yeteriz ve Samimiyetimle söylüyorum Sizi seviyorum.