Konu: Düş
Tekil Mesaj gösterimi
Düş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevişirken mi boşaldı gözlerindeki yaş yağmuru yoksa ihanet ederken mi? Merak ediyorum sevgili, hangi tenin kasıklarında inletiyorsun benden aldığın düşleri?
Seslenildi
205 Mesaj
Etiketlendi
49 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: Düş
10 Nisan 2015
4
Asrevya Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili @Düş,

Hitaplarındaki bu ''sevgili'' sözcüğü ona o kadar samimi bir insani asalet yansıtıyor ki.
Zaman içinde hem yorumlarının manidarlığı,hem kalbinin o aydınlığı sizi içine çekiyor.
Bir nebze bir nebze daha derken anlıyorsunuz ki özü ile sevecen, bilinci ile aydın, vefası ile
içtenlik saran bir yansıması var.

İyi ki aramızdasın.
Seni tanıdığımız için çok şanslıyız sevgili @Düş.
Kalbinin şahane ışıltısına şükranlar

Teşekkür ederim sevgili Asrevya ablacım. Buraya geldiğimden beri çok mutluyum, hem sevdiğim iki insan var gerçi bu sayı Oğuz abimin de gelmesi ile 3 oldu. Daha sonradan tanıdığım siz ve diğer başka üyeler var. Yani en azından kendimi sizlere iyi şekilde ve doğru şekilde tanıtabilmiş isem ne mutlu bana. Her zaman hepimizin içten olmasını temenni eder, sizin o güzel yüreğinizden öperim. Sevgilerle.

Asrevya Nickli Üyeden Alıntı
Daha çok görmeyi ümit ettiğim sıcak kalplimiz @Düş,sevgiyle canım
Ablacım tam da buraya girip yazmadığım cevaplara cevap atayım dedim, kalbin o kadar temizmiş ki.. Çokça hatta fazlaca öpüyorum o güzel yüreğinden.
Konu Düş tarafından (10 Nisan 2015 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.