@Düş, sevgili Aylin. Nasıl başlasam ki, seni anlatmaya meleğim. Aslın da, itiraf etmeliyim ki, seni ilk zamanlar pek uzak buluyordum kendime. Seninde bildiğin gibi başka bir forumda, başka bir nick ile yer alıyordum. O zaman abi dediğim, güvendiğim insanların, arkamdan konuşmaları gibi, kendisiyle ilgili de, çok şey duymuştum. Ama, bunlar değildi önemli olan. Öyle ya, insanları söylenenlere göre tanımak bana göre değil. Kendim gözlemler, ben tanırım. Ve itiraf etmeliyim ki, onu çok ukala ve kasıntı buluyordum. Sonradan farkettim, meğer benim gibiymiş. Aynı bensin, olduğu gibi, olduğun gibi. Ne yapmacık, ne cıvık. Olması gerektiği gibisin, gerçek samimiyete sahipsin, ve sen benim canımsın. Onunla, ''Damla'' nickimde karşılaşmaya başladığımız zamanlar yeniden tanıştık, yeni baştan tanıdım diyebilirim. Tanıdıkça çok sevdim, biz hiç kırgınlık yaşamadık mesela. Çok iyidir, çok cana yakın ve çok tatlıdır mesela. ''Sen, bana çok iyi geliyorsun Aylincim'' sözünü burdan da tekrar etmek istiyorum. Seni seviyorum meleğim. Ve ben inanıyorum ki, eminim ki, biz daha yakın olacağız, daha fazla şey paylaşacağız. Seni kendime çok benzetiyorum, bu sebeple de daha çok seviyorum. Dipnot; Bu yorum hiç bir baskı altında kalınmadan, yazılmıştır! ) Şaka bir yana, gerçekten aklımdaydı canım ama, kafamı toplayıp, kendimi verebileceğim bir an arıyordum. Bu yorumu yazmakta, biraz geciktim özür dilerim. Seviyorum seni.