İbid Nickli Üyeden Alıntı
egri oturup doğru konuşma, doğru oturup eğri konuşma gibi cümleler kuramam dostum.
örnk: eğer ben doğrulardan kaçıp damlaya yalakalık yapsaydım o beni haftanın bilmişi seçerdi. benden sonra gelen herkesleri nasıl haftanın bilmişi seçmiş dimi ama.
aslında pek umrumda olan birşey degil sadece eleştiri yapalım dedik ya, damlaya yalakalık yapıp, insanların aptalca cümlelerini kabul etmiş olsaydım sanırım iyi bir yerlerde olurduk sitede.
yarışma birincisi oldugumda begenmek yerine yorum yapardı yönetim dimi (yalakalık yapsaydım) neyse sonraki vereceginiz cevabı sessiz bırakıcam
iyi günler
Merhaba.
Yalakalık derken ne demek istediğinizi anlayamadım, bana burada kimse yalakacılık yapmıyor.
Elimden geldiğince herkese eşit mesafe de olmaya çalışan biriyim, tabii ki yakın arkadaşlarımın kalbinden geçen güzel sözcükler kullanması yalakalık değildir.
Karakterim ve yapım gereği, erkekler ile samimiyetim zaten sınırlıdır ayrıca da, nişanlı olduğum için samimi olduğum insanlar bellidir. (Bizler art niyetli olmasak da art niyetli yaklaşanlar oluyor maalesef)
Onun dışın da, burada kimsenin bana çıkar için yaklaştığını veya hakkım da sırf bir şeyler elde etmek için, pozitif düşündüğünü sanmıyorum.
İlla öyle olan var ise de kendini kandırır.
Sitede iyi yerlere gelmekten bahsetmişsiniz.
Biz, bu forum da son 6 aydır kimseye başvuru yapmadığı sürece yetki vermiyoruz, moderatörlük başvurusu yapar admin özel odasın da oylanır.
Oy çokluğu ile, uygun görülürse deneme mod olarak eklenir.
Örnek; Ben, @Meltem olumlu verdi, @Jön TüRk, @Farkedmez, @Penia olumsuz verdi mod olamaz.
Yani; burada kimse yakınlık ile bir yere gelemez. (Eskiden tecrübeli diye üst rütbeden alım yaptığımıza pişmanlık duyan insanlarız)
Her şey adalet çerçevesin de oluyor.
Haftanın bilmişine gelince, onu ben sitede önce ki hafta çok aktif olmuş üyelerden seçiyorum ve pm atarak, teklif götürüyorum kabul ederse haftanın çok bilmişi oluyor.
Sizin girişleriniz fazla seyrek olduğu için, bir ara da foruma hiç gelmediğiniz içindir.
Şahsi bir şey yok, olamaz da.
Böyle bir talebiniz olduğunu keşke bana iletseydiniz.
O zaman bir mani yoksa, bir sonra ki haftanın bilmişi sizsiniz.
Hakkımda ki düşünceleriniz için de teşekkür ederim, benden ziyade forum ile ilgili serzenişler olsa da.
Keyifli forumlar dilerim sevgili İbid.