Elimiel Nickli Üyeden Alıntı
Herbir kelimesi,cümlesi beni benden alan insan.Naif kişilik.Her nekadar damlam sizi bana anlatmış olsada ben daha öncede dediğim gibi sizi yakından tanımak isterim...Kimse yanlış anlamasın,kendinizi o kadar belli ediyorsunuzki.Gerek duruşunuz,olgunluğunuz,bilginiz,naifliğiniz,beyefe ndi oluşunuz daha bi sürü şey yazabilirim...
Bir insan hayatın içinde yaşarken,severken ya da değerken bi şekilde -gönül dokunukluğu- naif yaklaşmak,naif dokunmak gönül işidir,insanlık işidir.Yaşamın en dar dönemeçlerinde en derin en sessiz kuyutularında bile sevgiyle tebessüm etmek gönül işidir,sizin gibi.Tanrı hayata,doğaya,insanlara naif duruş sergilemesini istemiyormu zaten?Hem kolay hem zor
Sizi hiç tanımadığım halde bunları düşünebiliyorsam bir yol var demektir gönülden gönüle...
Siz iyiki geldiniz 
Telefondan zor yazıyorum affola
Aynı amacı gütmenin , aynı kulvarda yürümenin fiziki bir yaşam formu olmadan da olacağının kanıtı gibi yazdıklarınız. Hiç tanımadığınız bir insanı yazdıkları ve davranışları ile benimsemek , saygı duymak, insanın kendisine olan sevgisi ve saygısıyla alakalıdır.
Bu forum da bir çok değerli ve yetenekli insanların olduğunu her geçen gün keşfediyorum.. Telefondan da yazıyor olsanız , Hem güzel Türkçe hem fikirsel bütünlük taşıyan cümlelerinizi bende zevkle okudum..