@
blazeofglory,
yani sevgili Oğuz.
Kendisin de dediği gibi çok uzun zamandır tanıdığım, değer verdiğim, sevdiğim, saydığım Oğuz.
Hani bazen kelimeler tükenir, daha doğrusu kelimeler kifayetsiz kalır ya, işte aynen öyle.
Oğuzu anlatmaya kalksam kelimeler tükenir, anlamsızlaşır.
Korkar, çekinirim.
Çok samimi olarak söylüyorum, bu forumu açtığım zaman (
Her zaman aklım da olsa da) aklıma gelen tek isim Oğuzdu.
Neden diye soracak olursanız; Oğuz, tanıdığım en değerli, en mütevazi ve aynı dili konuştuğum, bazen kelimelerle bile anlaştığım tek insan diyebilirim.
Tasavvufa olan düşkünlüğü ve ilmi kendisine olan hayranlığıma, daha da anlam kattı.
Sohbetini yaşamanız gerek. Siz susun, o saatlerce konuşsun. Yılmadan, bıkmadan dinlersiniz büyük bir keyifle.
Bu kadar ağırlığın dışın da,
(yanlış anlamda algılamayın) çok hafiftir. Mizah gücü çok kuvvetlidir. Resmen hayatla dalga geçer.
Kendisi ayaklı kütüphanedir. Siz sorun, o anlatsın.
Bu güne kadar kimseyle sorun yaşadığına vakıf olmadım, herkesi sever yaradandan ötürü.
Oğuzu mutlaka tanıyın sevgili arkadaşlarım, sizde benim gibi sevip, sayacaksınız.
Anlatmaya çalıştım, kelimeler kifayetini kaybetmeden.
O güzel Anne ve Babaya sevgi ve saygılarımı sunuyorum, böylesi değerli bir evlat yetiştirdikleri için.
İyi ki seni tanımışım sevgili Oğuz.
Kendini bilmek; her an her yerde ve her şeyde Allah'ı görmek, fiillerinin kendine ait olduğu zannından kurtulmaktır.
Keşke bizlerde senin gibi, kendimizi bilebilsek.
Bütün güzellikler seninle olsun güzel insan.