..

@Asrevya: Bir insan bu kadar neşeli nasıl olur sorusunu aklıma getiren sevgili Asrevya ablam. Üzgün de olsa üzgünlüğünü saklayabilmesi, gerçekten zor olan bir şeyi başarıyor olması benim açımdan onu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Tam anlamda tanışamasak da yüreğinin bir kısmını görüyorum ya.. bu da yeterli oluyor.
@blazeofglory: Öyle güzel harfleri sentezliyor ki.. Ruhun, yazılarının arasında sıkışıp kalıyor. Kelimelerine aşık olduğum can abim.
@Cookie: Hiç tanımıyorum ancak, genelde beğenilerime karşılık verdiği için uzaktan uzağa bende beğeniyorum bu hatunumuzu. Umarım bir gün tanışırız..
@Damla: Yüreği temiz yengecim. Çok aşırı derecede tanımasam da bazen bir kelime bile insanı yakınlaştırabilir, işte bir kelime ile kendime yakın hissettiğim duruşunu,saygısını ve sevgisini her zaman takdir ettiğim nadide insanlardan bir tanesi.
@Elimiel: Özel üye olduğu dışında hiçbir fikrim yok. Avatar seçimlerini oldukça begeniyorum, profilimi ziyaret ettiği için teşekkür ederim.
@Kartaliche: Tanımıyorum. Profilimi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.
@Lâyezal: Tanımıyorum. Profilimi ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.
@Regex: Abla kardeş ilişkisini en güzel temsil eden ve bu yakınlığın bozulmadığı nadide insanlardan bir tanesi. Şimdi ben seni sayfalar dolusu anlatabilirim ama anlatmayacağım, çünkü sen bendeki seni gayet iyi biliyorsun.
@Smyrna: Admin olması ve genelde Damlacığımın yanında olması dışında hiçbir fikrim yok, umarım sizinle de tanışabilirim. Profilimi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.