Merhaba, kolay gelsin. Ben, hemen klasik sorularımla başlayayım. - Olmazsa, olmazların nelerdir.? en başta ailem ve sonrasında dostlarım tabikide - Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz. Sen, kendinini bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsun.? acıları saymazsak tam ortasında buluyorum ve yerimden memnunum - Forumunuz hakkın da düşüncelerini öğrenebilir miyim.? forum güzel sıcak kanlı insanlarla dolu eğlenceli güzel vakit güzel dostluklar kurulabilecek bir ortam var üyeliğim biraz eski ama yeni geldim sayılır inş. kalıcı olurum burda - Forumunuz da beğendiğin ve beğenmediğin taraflar nelerdir.? gayet güzel forum seviyorum ben burayı beğenmedim yönüne gelirsek tema ya alışamadım bir türlü - Burada olmaktan memnun musun.? tabiki memnunum memnun olmasam durmam kaçar giderdim güzel soruların için teşekkür ederim @Damla
Kolay gelsin çok bilgin
Merhaba , Kolay Gelsin. merhaba teşekkür ederim Tuttuğun takım senin için ne ifade ediyor ¿ en kötü günümde bile çoğu kez yüzümü güldürdü çocukluk aşkım babadan miras bir sevda ... Fanatik misindir ? fazlasıyla kendimi kontrol etmek istiyorum ama beceremediğim zamanlarda oluyor geçmişte üniden atılıyordum neredeyse :S En sevdiğin futbolcu ¿ önce eski efsanelerden gidelim lefter küçükandonyadis can bartu serhat akın tuncay şanlı alex Stephen Appiah Nicolas Anelka yenilere gelirsek Moussa Sow Jeremain Lens Simon Kjær Alper Potuk (toprağım ) Miroslav Stoch Volkan Demirel Mehmet Topal teşekkür ederim sorularınız için
Kolay gelsin
Ben sevmiştim çok bilmişliği yaa kolay geleee