Pia Nickli Üyeden Alıntı
Ooo kimleri görüyoruz. Çok bilmiş @Düş Bozumu seni
Selam diyelim. (:

1-}Hayret Nidan genelikle ne olur ?
2-}Odanda en saçma obje nedir?
3-}Yıkılmaz Tabuların varmı ? Varsa nedir?
4-}Forumunuz.com'a girer girmez, ilk yaptığın şey nedir?
5-}Sorular esnasında, "İnşallah bu sorulmaz" dediğin bir soru var mı? Varsa nedir?
6-}Forumunuz.com'da -ona sonsuz güvenebilirim- diyebileceğin kim/kimler var? (varsa.)
7-}Bir insanda en çok neye dikkat edersin?
8-}Eline kağıt, kalem verseler ve yaz deseler; neye dair yazardın?
9-}Ölüm hariç, seni ne üzer?
10-}En takıntılı olduğun durumlar nelerdir?

Ve son olarak;
•Olumlu veya olumsuz, benim hakkımda düşüncelerin nelerdir?

Şimdiden teşekkürler vereceğin güzel cevaplar için. Kolay gelsin.
selam maşallah az sormuşsun

1: yok artık oha vay canına
2: öyle bir obje bulunmamakta ..
3:var tabikide bir kere silersem dönüşü olmaz hiçbir şekilde ve asla affetmeyeceğim şey bilip bilmeden konuşanları asla affetmem.
4: ya konu açarım ya da forum oyunlarında takılırım
5: güzel bir noktaya parmak bastın bu bende kalsın
6: foruma yeni geldim sayılır bunun için zaman lazım biraz ..
7: yüz yüzeysek hareketleri ve gözlerine dikkat ederim bunlar ters bişey olunca illaki belli eder
8:bu her zaman yaptıgım şey o an ki ruh halime bağlı birazda ama geçmiştekileri merak eden olursa kendi kaleminizde biraz da olsa konularım mevcut ( reklam şart )
9: kandırılmak ve aldatılmak...
10: bu da bende kalsın şimdilik :P

gelelim sana @Pia hanım

güzel sohbeti olan birisisin öncelikle iyisin hoşsun ama biraz çirkin olsanda küçük gamzen o tarafını kapatıyor diyebilirim
sonracıgıma zorla bana modluk başvurusu yaptırdın bunu unutmayacam asla mutlu olursun inş. hep tek dileğimdir bu senin için aramız bozulmasını istemediğim kişilerdensin en başta karadeniz parçalarını seviyorsun daha ötesi var mı
şiirleride seviyorsun sendede bir şair lik var görüyorum bir gün beraber bişeyler karalamak isterim oyy ne çok konuştum susayım ben bence artık

soruların için teşekkür ederim ayrıca