Filinta Açık Profil bilgileri Filinta nickli üyeye özel mesaj gönderin Filinta nickli üyeye ait bütün mesajları arattır '' Başka şubemiz yoktur. '' Üyelik tarihi 13 Aralık 2016 Mesajlar 7.679 Seslenildi 1114 Mesaj Etiketlendi 105 Konu Ruh Hali Cevap: Moderatör Başvuru Formu 17 Haziran 2017 11 ADINIZ: Filinta deyin siz alem öyle tanır :d MESLEĞİNİZ: Ne iş olsa yaparım abi :d YAŞADIĞINIZ YER: Pc başında yaşıyorum YETKİLİ OLMAK İSTEDİĞİNİZ KATEGORİ: Admin olcam ben Farkedmezden daha büyük bişi olsun dövcem onu MODERATÖRLÜK BİLGİNİZ NE KADAR:Bilgi sıfır valla siz gösterin yeter bi haftaya forumu bana bırakırsınız FORUMDA GÜNDE KAÇ SAAT BULUNABİLİRSİNİZ: Keyfim yerindeyse helaya bile gitmiyorum, büyümü yaptınız bana anlamadım :d NEDEN MODERATÖR OLMAK İSTİYORSUNUZ: Valla özel bi nedeni yok işte yeşillik olsun diye dolanırımda ama moderatör diil ya admin yapın beni çok yakışır bana BİR KAÇ CÜMLE İLE KENDİNİZİ TANITIN:Ayıp ettiniz şimdi beni anlatmaya bikaç kelime yeter mi hiç hoş değil.Ama siz bu başvuruyu çokta şeapmayın içimden formu doldurmak geldi.Seviliyorsunuz Alıntı Biz bu kafayı kolay yapmadık..Her isteyene yaşatmıyoruz To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.