Konuşmayayım diyorum,olmuyor dayanamıyorum.

Darbeye planlı diyenler,o darbe gecesi tankların kapattığı alandan,tankların geri çekilmesi akabinde Kılıçdaroğlu'nun birileriyle tokalaşarak hızla çıkışını neden söylemez?Bu da planın kralı değilmidir?Bu da planlı kaçış değilmidir!

Akp ve beraberindeki herkese Fetöcü diyenlerin,delillerle sabit,örgüt üyeliği bulunan bir kişi için ''adalet yürüyüşü'' adı altında hareket başlatması nasıl bir zihniyetin ürünüdür?Nasıl bir çelişkidir?

Sizler 6-7 eylül olaylarını bu ülkede tekrar yaşatmak istiyorsunuz!!!Sizler İsmet İnönü denen piyonun ozamanki Chpsinin izinden gidiyorsunuz!!!

Halkı Atatürk'ün evi bombalandı diye sokağa döküp gayrimüslümlerin mallarını yağmalatan,iç karışıklıklar başlatan İnönü Chpsinin izinden gidiyorsunuz!!!

Mecliste Demokrat Partiyi ''yoksa sizi ben bile kurtaramam'' diyip 1960 planlı darbesinin gelişinin imasını yapan İnönü'nün chpsinin izinden gidiyorsunuz!!!

Abd'ye mısır yağı fabrikası kurdurup,hammaddeyi sırf Abd'den almak için,halkı ''ZEYTİN YAĞI KANSER YAPIYOR'' diye kandıran İnönü'nün Chpsinin izinden gidiyorsunuz!!!

Siz Mustafa Kemal'in Chp'sinin izinden gitmiyorsunuz!!!

Artk bu millet uyandı,öyle gezi olayları gibi provakatif eylemlere müsama yok artık!!!

15 temmuz bunun en somut örneğidir.

Burada yanarak canını veren polislere şehit diyemeyen,hala daha tiyatrodan söz eden mesnetsiz zihniyetler...

Bu insanlara koyun diyebilen hain zihniyetler . . .

Bu insanların saçının teline kurban olun!