Slim Shady Nickli Üyeden Alıntı
@Farkedmez dünyanın en zeki insanı değilsem bile senden zeki gibi duruyorum? Başlıkla zorun ne? Prezervatif dediğimiz şey argo bir kelime mi? 2 Kişi başlığı beğenmedi diye bunu değiştirmen? Seninde benimle olan sorunlarını pek bastıramıyor olmanla alakalı sanırım. sana söyleyecek çok şeyim varda hazmedebileceğini sanmıyorum birader. o kadar olgun olduğunu düşünmüyorum açıkçası senin.
Kendini çok yükseklerde görüyorsun benim için sorun yok. Beni kendi gözünde nasıl gördüğünde hakaret etmediğin sürece umrumda değil. Bunu konu içerisinde belirtende var konuya yazmayıp rapor edenlerde. Bu tür konulara müdahale etmesem bazılarınız çıkıyor böylelerine bir şey yapmıyorsunuz ben bir şey yazınca hemen siliyorsunuz diyor, müdahale edince de bunda ne var taraflı bakıyorsun diyorsunuz. Bu forumda herkesi memnun etmem mümkün değil. Seninle hiç aramız iyi olmadı ama sana karşı kinim olsa yazıp veya paylaştığın şeyleri beğenmezdim.

Başlığımda bir şey yok geri koyulsun diyorsan site sahibine özel mesaj atarsın yanlış yaptıysam o düzeltir. Zor bir şey değil.