Inanın ilk kez gördüğünüz bir insanda hangi duyguyu yoğun yaşarsanız o duygu en doğru olanıdır.
Bazı insana hemen antipati duyarsınız bazısına bir sempati,sıcaklik ve yakınlık.
Ben Damla'ya yakınlik hisettim.
Sıcacık bir duygu.
Bu duygum arada benim hatalarımdan dolayı başka duygulara yer vermişsede öz duyguma geri döndüm.
Onunda bana bir süre kırılganlıkları olmuştur muhtemelen.Lâkin insan sevdiğine kırılır.
Damla ile benim aramdaki bağın asıl sebebi ikimizinde tasavvufa olan sevgimizdir.Bazen o konuyu farklı farklı yorumlasakta aynı yolda ilerlediğimizin bilincindeyim.
Ben bir insanın,kendini anlattığı vasif ve sifatlardan, aklımı ve duygularımı arındırmış biriyim.
Yani bir insan bana kendini ne kadar anlatirsa anlatsin,izlenimlerime güvenir,hisettiklerimle yaklaşir veya uzaklaşırım.
Damla aklını kullanan bir insan.
Bence hisleri sadece aşırı yakınları için on/(off) durumunda.
Gerisini mantığı ile hal ediyor.Mantık herşeyi taktırır kafaya canım.Ve herseyi kafaya takmaya değmiyor bu hayat.Hayalkırıklıklarında bu nedenden oluşuyor sanirım.Herkese sevgi felsefesi ile yaklaşabilmen çok güzel.Ama herkese güvenilmez.Zaten 6.hissin sana alarm vermemesinin ihtimali bile yok.Ona güven
Kimseye hesap vermek zorundada degilsin.Sen bunu çok sık yapıyorsun.
Neysen O sun zaten ve gören görür göremeyende kendi bilir.
Damla ile bir ayri noktamizda siyaset konusu ve bu aramızdaki tabunun gayet farkındayız ve hic bu konuda tartışmaya veya görüş belirtmeye kalkmadık.
Ve ona bu forumda bu konu üzerine asla tartışma çıkaracak bir ortam yaratmıyacağıma söz verdim.
Damla ile aramızdaki diyalog çok kaliteli.Bunun bozulmasıda imkansız gibi duruyor.
Seni tanıdığima çok memnunum Damlam.
Herşey gönlünce olsun.