Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Ashriel araciligiyla buraya gelmişti diye hatırlıyorum.Foruma kısa zamanda uyum sağladı.Forum icerisinde kendi halinde takilan biri, sakin bir yapısı var.Düşünce davranışlarını olgun buluyor, iyi biri olduğunu düşünüyorum.
Doğru hatırlıyorsun. Güzel düşüncelerin için teşekkürler.
Penia Nickli Üyeden Alıntı
Gördüğüm kadarıyla sessiz sakin birisi senin gitmemen iyi olmuş 
Benim öyle takıntılarım yok
Regex Nickli Üyeden Alıntı
Ne zaman PHP ile vBulletin eklentileri kodluyoruz? 
Şaka bir yana şu forum ortamlarında bu işlerden anlayıp efendiliğini koruyabilen nadir insanlardan oluşuyla seviyorum kendisini. Birebir tanışmadık ancak ortak platformlarda bulunmuşluğumuz oldu. Şimdi bazıları ilk cümlede ne demek istediğimi düşünebilir. Açıklayayım, bir konuda başlangıç seviyesinde veya orta seviyede bilgi sahibi olanlar genelde böyle forum ortamlarında o alanın ordinaryus profesörü gibi takılıp ego kasmaya çalışmaya bayılırlar. Ben de zevkle bu arkadaşlara konu hakkında eğitim vererek amaçlarına ulaştırmam. Bu forumda çok kişi gelip teknik konuda artistlik yapmaya çalıştı. Ne yazık ki sonları hüsran oldu.
Varmak istediğim nokta; hem bilgili olup hem de bilmişlik yapmamak, çok ince bir çizgi. @HolySpectre bunu başarabiliyor. Geldiği günden beri bu foruma, herhangi bir ukalalığını görmedim. Hatta belki de yanlış anlaşılmamak için teknik öneri bile yapmıyor. Maalesef herkes böyle olgun olamıyor. Sıkıntı değil, öylelerine de anladığı dilden muamele yapıyorum. 
Sözlük yorumu mu yaptım? Sosyal mesaj mı verdim? Ben de anlamadım.
Kısaca iyidir @HolySpectre, aramızda daim olsun.
Çok yakın bir zaman için de yapabiliriz @
Regex
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Bu işlere ilk başlayıp bir şeyleri öğrendikten sonra bu konuda bir şeyler üretmeye çabaladım. Daha önceleri bir çok IRC(Chat, sohbet) sitesinin IRC Teknik adminliğini. Web tasarım sorumluluğunu aldım. Lakin hiç bir zaman bu konuda kendimi önplan'a atmadım. Amacım sadece bir şeyler üretmekti ve bu üretilen şeylerin büyümesini seyretmekti çünkü bu işten o dönemler acayip zevk alıyordum. Bildiğim konular hakkında hiç bir zaman kimseye kendimi övmeye yada başkasından daha üstün olduğumu kanıtlama amacım olmadı.(Akıl akıldan üstündür) uzun zamandır sadece çalıştığım şirketin web sitelerine bakıyorum. Bir kaç arkadaşımla birlikte hayata geçirmeyi planladığımız bir kaç projemiz var onları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Senin hakkında ki düşüncelerime gelicek olursak; Seni ilk domain'inini şuan hatırlayamadığım IRC(Sohbeti, chat) sitesinde görmüştüm oraya yönetimdeki arkadaşlarımın daveti üzerine ziyarete gelmiştim. Sanırım o aralar mIRC Scripting ile uğraşıyordun ve IF(IRCForumlari)'de ve buna benzer sitelerde bu konuda çok iyi olduğun hatta genç yetenek olduğun hakkında konular mevcuttu. Zaman zaman aynı ortamlarda bulunduk ama pek tanışma fırsatımız olmadı çünkü o aralar IRC, Son demlerini yaşıyordu geç kaldık

sonrasında @
Ashriel sayesinde içeriği IRC'e hitap eden forum sitenize üye oldum orada görmüştüm ve yine @
Ashriel sayesinde buraya kayıt oldum ilginçtir ki, Yaklaşık 6-7 senedir aynı ortamda bulunuyoruz fakat henüz tam anlamıyla tanışmış değiliz

Son olarak; çalışmalarında seni takdir ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Henüz Değil

@
ZeiBack :d
Bishamon Nickli Üyeden Alıntı
Çok övgülü şeyler yazılmış, merak ettim.
Bu ara forum'a aktif olarak giriyorum. umarım tanışma fırsatımız olur @
Bishamon