Damla Nickli Üyeden Alıntı
Soruları çok aramadım aslın da.

Ben, kendi adıma söyleyeyim samimiyet ve laubalilik arasında ki ince çizgiyi iyi bilirim.
Forumu ilk açtığım da, hatta tanıtım da yazmıştım.
Dedim ki; Genelde her forumda kurallar vardır, kısıtlamalar vardır.
''Forumunuz'da bu olmasın.''
Elbette saygı çercevesi için de.
İnsanlar özgür takılsın istedim.
Farkındaysan, burada çoluk çocuk yoktur, hepsi belirli olgunluğa erişmiş kişilerdir.
Bana göre hepiniz kaliteli - saygılı - güzel insanlarsınız.
Bazen görmemek - duymamak gerekir.
Saygı duymak gerekir, işte o zaman ''Hoşgörü''
Bana atılan iftiraları okudun, dikkat ettiysen hiç birine tek bir cevap bile vermedim.
Neden biliyor musun.? Çünkü; Ben,kendimi biliyorum ve kendime güveniyorum.
Üzüldüğüm tek şey, seviyorum dediği - seviyorum dediğim insanın bana güvenmemesiydi.
(şimdi ben buraya nereden geldim yahu.)
Ve, ayrıca böylesine anlamlı projelerde yer aldıp, hizmet ettiğin için seni canı gönülden kutlarım sevgili @Wizard.
Dışarıdan bakıldığın da ve seni tanımayan biri/leri tarafından hiç böyle görünmüyorsun.
Ah, bu önyargılarımız nasıl da bizi gerçeklerden uzaklaştırıyor.
Samimi cevapların için ve şarkı için (dünden beri defalarca dinliyorum hem de gözüm kapalı ) teşekkür ederim.

Anladim ama ufak tefek seylerin (kurallar babinda) sorun olacagini dusunmuyorum. Bu konulardan yeterince muzdarip oldugun icin konu ister/istemez oralara gelebilir no probleam

Tesekkur ederim bende dusuncelerin icin. Dedim ya herkes yeteri kadar bilir. Anlatmasini pek sevmem ama samimi olmazdi, ayrica her zaman boyle sorular sorulmuyor

. Elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum. Akabinde kimin ne dusundugu umrumda degil. Ben duymuyorum, gormuyorum. Ben kendi isime bakarim. Onlar sadece konusur, muhabbet lazim dimi bazilarina da

Sayet varsa oyle bisey

Iyi dinlemeler..