Gökkuşağı Açık Profil bilgileri Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Nisan 2015 Mesajlar 12.870 Seslenildi 783 Mesaj Etiketlendi 180 Konu Ömer Adım Adım Gerçeğe Yürüyor… 19 Nisan 2015 1 Kanal D‘nin başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’in paylaştıkları “Güllerin Savaşı” dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Güllerin Savaşı" 40. Bölümde Neler Olacak? Cihan’ın öpücüğü, Gülru ve Cihan evliliğinde yeni bir dönemin habercisidir. Cihan’ın Ömer’le konuşmalarını duyduğunu anlayan Gülru, hayatının en uzun gecesini yaşarken Ömer kıskançlığın pençesinde öfkesine teslim olur. Doğum günü partisinde yaşananlar Gülfem’in Ömer’e karşı bastırdığı duygularını su yüzüne çıkarmaya başlar. Parti gecesinin ardından Ömer ve Gülru arasındaki tansiyon giderek artarken Şevket’in mahkemesinde yaşananlar Ömer’i bir anda Salih’in ölümüyle ilgili gizli gerçeğe yaklaştırır. Ömer, adım adım gerçeklere yürürken kimsenin tahmin bile edemeyeceği korkunç bir tehlike her şeyi alt üst eder. Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.