Düş Bozumu Açık Profil bilgileri Düş Bozumu nickli üyeye özel mesaj gönderin Düş Bozumu nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Ah bir bilsen ne ŞİİRLER yazılır senin Gülüşüne .. Üyelik tarihi 07 Ekim 2016 Bulunduğu yer kayıp şehir Yaş 36 Mesajlar 2.084 Seslenildi 227 Mesaj Etiketlendi 121 Konu Ruh Hali Kişiye Özel Akrostiş İsteği 07 Ağustos 2017 1 Müsait oldukça yazabilirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler M esken mi tutmalıydın izmirin o gizemli sokaklarında E mrine amedeydi sanki sahilin sessizliği L imanları yakmalımıydı yoksa D enizin hırçınlaşıp kıyıya vurmasımıydı A şk'ın yok oluşumuydu yoksa yeniden canlanmasımıydı... B u kadar ağır olmamalıydı sensizlik E sirin olmamalıydı sessiz limanım S akinliğini korumalıydı denizin hırçın dalgaları T erk mi etmeliydim yoksa limanı E serlerini toplayıp yok mu olmalıyıdım M utlu diyarlara mı yelkan açmalıydı yoksa M utsuz limanlarımı yakmalıydı... eskilerden @Vanilya az kahrımı çekmedi can dost ilk sana olsun o zaman V anilya kokulu hayallerim vardı benim A nsızın yıkılan düşlerim N adiren sevmelerim yok olmak üzereyken İ mkansızları aşıp gel artık L al olmuş sevdalarımı Y eşermesini sağla eskisi gibi A şkla bakan gözlerimin mutluluğu gibi Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.