Jön TüRk Nickli Üyeden Alıntı
Tuttuğum takımın kalecisi olduğu için söylemiyorum,Onur en iyi yerli kalecidir.

Onur gibi bir alternatifin varken,ilk 11 düşünmesen bile kadro dahil edilmemesi tamamen rezilliktir.

Volkan varken de yine Onur kalitesini,yeteneklerini kanıtlamış bir kaleciydi.O sözleri diyenler futboldan,daha doğrusu kaleci formunda anlamayan insanlardır.

Aşağıda o dönemlerden kalma bir manşet paylaşıyorum,yorum sizin.

Akabinde Olcay gibi formunun zirvesinde oyuncununun kesilip,top yüzü görmeyen,takımdan kovulması defalarca gündeme gelen Selçuk İnanın'da alınması ayrı rezalet.

trabzonu tuttuğunu söylediğinde fark ettim ayrıca takım konusu asla dikkate almam milli konularda ve lucescu nun antrenörlüğüne dikkate alırım kalecilik ya da spor konusuna gelince besyo antrenörlük bölümü ve spor yönetimi çift dal yaptım onur güzel kaleci ama bu güzelleri ve popüler olması bazen takımlara zarar verebilir nedeni ne gelecek olursak ben varım ötesi yok demeleri bu da takımlarda belli başlı kişilerin oluşmalarına neden olur zamanında örnekleri çok fazlasıyla var ve şuan hiç birinin adı bile anılmıyor konusu açılmadığı sürece cenk'in hatasına bakarsak evet hatalı ama orada defans hattını oluşturan arkadaşlar nerede ve ne yapıyorlar insanların hatalarını illaki gösterecez tabiki ama şu da var ki orada sadece cenk hatalı değil ..
(NOT: yorumların kesinlikle yanlış anlaşılmasın bunun sebebi takımlarda belli başlı insanlara bağlı kalmamak için yaptım ... )