Düş Bozumu Nickli Üyeden Alıntı
trabzonu tuttuğunu söylediğinde fark ettim ayrıca takım konusu asla dikkate almam milli konularda ve lucescu nun antrenörlüğüne dikkate alırım kalecilik ya da spor konusuna gelince besyo antrenörlük bölümü ve spor yönetimi çift dal yaptım onur güzel kaleci ama bu güzelleri ve popüler olması bazen takımlara zarar verebilir nedeni ne gelecek olursak ben varım ötesi yok demeleri bu da takımlarda belli başlı kişilerin oluşmalarına neden olur zamanında örnekleri çok fazlasıyla var ve şuan hiç birinin adı bile anılmıyor konusu açılmadığı sürece cenk'in hatasına bakarsak evet hatalı ama orada defans hattını oluşturan arkadaşlar nerede ve ne yapıyorlar insanların hatalarını illaki gösterecez tabiki ama şu da var ki orada sadece cenk hatalı değil ..
(NOT: yorumların kesinlikle yanlış anlaşılmasın bunun sebebi takımlarda belli başlı insanlara bağlı kalmamak için yaptım ... )
Dostum Bjk spor okulları,Ankara kartalspor ve Ankara 1. amatör kümede ortalama 12 sene olmak üzere lisanslı kalecilik yaptım.Onun için özellikle kaleci yetenekleri konusunda ekstra bilgi sahibiyim.
Cenk'in videosunu son halini gör,nekadar hazır olduğunu anlayalım diye paylaştım.
Artık milli takımda dönen rantlardan sıkıldık,insanları milli takıma küstürdüler.
Luce geldi,artık bir çok şey değişir dedik,kadroya bakınca Demirören efendinin izlerini gördüm ne yazık ki.
Milli bir oyuncumuz olarak zevkle izleyebileceğin bir video .Bir spikerin kalecinin adını söylemekden yoruldum,o kurtarmakdan yorulmadı dediğine şahit olacaksın (: İzle keyif alacaksın (: