23. Bölüm.
Ayaz: Meral teyze.
Meral: Ayazcım, telaşlanma canım. Yani telaşlanma diyeceğim ama acaba telaşlanmalı mıyız onu da bilemedim şimdi.
Ayaz: Öyküye bir şey mi oldu?
Meral: Yo yo, öyle sağlığıyla ilgili bir şey yok korkma, ama… Ayaz: Meral teyze noldu?
Meral: Ayaz, Öykü hiç iyi değil iyice kapattı kendini yani, yemiyor içmiyor, işe gitmiyor, okula gitmiyor, yataktan dışarı çıkmıyor. Yani bütün bunları söylemem ne bileyim seni buraya çağırmam ne kadar doğru bilmiyorum ama…
Ayaz: Meral teyze…
Meral: Aslında dışarıdan bakıldığında her şey çok güzeldi, yani Öykü hayallerine kavuştu değimli? Mutlu olması beklenir ama hayır mutlu olmuyor, aksine o kadar mutsuz ki. Yani bende ne yapacağımı şaşırdım, ne yapacağımı bilemedim. Yani en son çarede seni aramaktı işte, aradım.
Ayaz: Eee, belki biliyorsunuzdur, Öyküyle bu aralar aramız pek iyi değil.
Meral: Bir şey söylemedi gerçi ama tahmin etmek güç değil. Ayaz zaten seninle eğer arası kötüyse hiç bir şeyden zevk almıyor, hayata küsüyor. Ya bide bugün eğer okula gitmezse okuldan atılacakmış biliyor musun. Sabahtan beri Burcuyla onu okula gitmesi için ikna etmeye çalışıyoruz ama boşuna olmadı beceremedi Burcu götüremedi okula.
Ayaz: Tamam Meral teyze üzülmeyin siz, daha doğrusu üzülmemeye çalışın.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.