Ebru: Baran'a ve Ayse'ye yardim edeceksiniz iste Ada: Ne o, isi düsünce kuzu'ya mi dönmüs ne Ebru: Ada! Ada: Ne ya? Maya: Ada yapma artik lütfen, hayatini Baran'a borclusun unutma, Rüzgar'da öyle! Ebru: Baran gec otur hadi (Rüzgar gelir, kafasini kasir) Maya: Kasiniyormusun sen hala? Ada: Kiyamam ben sana Baran: Bitlendin mi sen? Rüzgar: Evet ama annem ilac sürdü Ebru: Simdi de ilac kasindiriyor, (Rüzgar'a) Hadi biz cikalim da ablalarin da abin ders calissin Baran: Siz yapsaniz ben sonra alsam olmuyor mu? Maya: Hayir olmaz Baran: Illa tadini cikarticaz diyorsunuz yani (Narin gelir o sirada, kapi dinler) Maya: Bu firsati bir daha kolay kolay elde edemem Baran: Siz yapmissiniz iste, isimleri degistirelim kopyalayalim olsun bitsin Ada: Oldu canim, baska sıkıntın Baran: Baska sıkıntım var, sensin Ada: Öyle mi? Baran: Yes Ada: Bu kadar mi ingilizcen Baran: Yok bir kac sey biliyordum da simdi söylersem ayip olur Maya: Tamam artik uzatmayin! Baran: Sende bisey de bacina o zaman Ada: Baci mi? O ne be? Baran: Kiz kardes demek, gayet türkce ingilizcesi de sister bilmiyorsan ögretiyim (Ada ve Maya gülerler)