BOLUM OZETİ 49

SELAHATTİN, ÇINAR’IN İZİNİ BULUYOR

Çınar ve Mavi, başlarına silah dayamış Murat’ın elinden kurtulmayı başaracaklar mı? Bu arada bütün polisler alarma geçmiştir ve şimdi işleri daha da zordur.

Babasının durumundan iyice umutsuzluğa kapılan, üstelik ekibi de dağılan Aksak iyice yalnız kalmıştır. Dibe vuracağı sırada gözlerini açansa, karşılıksız aşkını saklamayan Mahide olacaktır.

Arıza’nın beklenmedik ölümüyle perişan olan aile ne yapacağını bilemez haldedir. Çınar, onları arkada bırakıp gidemeyen Mavi’yi sevindirecek bir yol bulur.

Kaçak olarak yaşasa da Çınar, Arıza’nın katillerinin peşine düşmekten vazgeçmez. Ve Bünyamin yardımıyla, suçluların adalete teslim edilmesini sağlar. Fakat zaten Bünyamin’in Çınar’a yardım ettiğinden şüphelenen Selahattin, sonunda bir ipucu yakalar. Bu, herkes için tehlikeli günlerin başlangıcıdır.