Cevap: 94. Haftanın Çok Bilmişi: ''No Pasaran''
Nutella Nickli Üyeden Alıntı
[COLOR="Black"Merhaba @No Pasaran, tebrikler. 
{Bende hemen klasikleşmiş sorularım ile başlayayım. (:..}
1-}Hayret Nidan genelikle ne olur ?
2-}Odanda en saçma obje nedir?
3-}Yıkılmaz Tabuların varmı ? Varsa nedir?
4-}Forumunuz.com'a girer girmez, ilk yaptığın şey nedir?
5-}Sorular esnasında, "İnşallah bu sorulmaz" dediğin bir soru var mı? Varsa nedir?
6-}Forumunuz.com'da -ona sonsuz güvenebilirim- diyebileceğin kim/kimler var? (varsa.)
7-}Bir insanda en çok neye dikkat edersin?
8-}Eline kağıt, kalem verseler ve yaz deseler; neye dair yazardın?
9-}Ölüm hariç, seni ne üzer?
10-}En takıntılı olduğun durumlar nelerdir?
11-}Forumunuz.com ailesinde, en iyi anlaşabildiğin/sevdiğin 3 nicki ve anlaşamadığın/sev(-e)mediğin 3 nicki yazar mısın? {İster etiketle, ister direkt etiketlemeden yaz.
}
Ve son olarak;
•Olumlu veya olumsuz, benim hakkımda düşüncelerin nelerdir?
Şimdiden teşekkürler vereceğiniz güzel cevaplar için.
Kolay gelsin efenim.
[/COLOR]
1 - Genelde önce kaşlarımı kaldırırım. Ardından duruma göre çeşitli şekillerde söylemlede bulunabiliyorum.
2 - Sanırım hilti uçlu matkap olabilir .s
3 - İlk mesajımın ilk paragrafında buna değinmiştim. Tabularım yoktur.
4 - Yeni mesajlar sekmesini tıklamak ve konu başlıklarına göz atmak. Genelde meşgul olduğum için okumakla yetiniyorum. Vakit bulursam eğer ve ilgimi çeken konuda bir takım fikirlere sahipsem yorum da yazıyorum.
5 - Hayır yok. Cevaplamak istemediğim soruya cevap vermek istemiyorum demek nezaketsizlik değildir sanırım. Nihayetinde sanal bir platform. Her şeyimizin bilinmesini istememek de doğal sanırım.
6 - Güven çok geniş bir kavramdır. Sağlıklı insan ilişkileri için olmazsa olmazıdır. Güven duymak için dürüstlük, tutarlılık, yakınlık, bağlılık gibi çokça kriter gerekir benim için. Bu açıdan bakınca güvenebilirim diyebileceğim, çok eskiden tanıdığım ancak forumda aktif olmayan hannah Arendt Hanım'ı işaret edebilirim. Ve @Evrim Hanım'ı kısıtlı tanıyor olsam da ben de güçlü bir imaj bıraktı.
7 - Sorduğu sorulara ve bununla bağlantılı olarak algı dünyasına.
8 - Elime her kağıt kalem aldığımda "şunu yazarım" diyebileceğim sistematikleşmiş bir kalıbım yok. Ruh halim neyi konuşuyor ise onu yazarım.
9 - Doğaya ve insana dair olan her şeye aykırı tüm eylemler üzer ve baxen üzmekle beraberinde öfkeyi de getirir. Daha da daraltayım bu kavramı. Beklenti içinde olup gerçekleşmemesini görmek üzer. Üzüntümün boyutu beklentimin büyüklüğü ile doğru orantılı. Mümkün olduğu kadar beklenti içerisinde olmama gayretindeyim.
10 - Herhangi bir takıntım olduğunu zannetmiyorum. Ancak kendime dair kişisel özelliklerimi sorgulayan bir durumda, dışarıdan bakan bir göz benden daha objektif olabilir.
11 - @Hannah Arendt ve @Evrim hanım anlaşabildiğim kişiler. @dönüşüm hanım da çok tutarlı biri. Anlaşamadığım kimse yok. Varsa da diyalog halinde değilim.
Son olarak size gelince; fazlasıyla sempatik ve iyi niyetlisiniz. Küçük kardeşime benzetiyorum bazen^^ Forumda veni sıcak karşılayan ilk üyesiniz doğrusu. Ara ara hal hatır sormak için kapımı çalıyor olmanız da pek ince bir düşünce. Minnettarim. Neşeli ve güleç birisiniz. Bulunduğunuz süre içerisinde foruma fevkalade şey katmışsınız. Gönlünüzce olsun dilerim her şey. : ))
Ben teşekkür ederim. Iyi forumlar.
Konu No Pasaran tarafından (05 Ekim 2017 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.