Tekil Mesaj gösterimi
Türkolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Madem ki erler gibi yürüyor, ayaklarının çevikliğine güveniyorsun. Bunun şükür ifadesi olarak ağır ağır gidenlere katlanman gerekmez mi?
Seslenildi
721 Mesaj
Etiketlendi
80 Konu
Ruh Hali
Arastirmaci
Standart Cevap: İçinden Geçeni Söyle
21 Ekim 2017
Sade Nickli Üyeden Alıntı
Boşver herşeyi dikkate alırsak ohoo işimiz var keyfini çıkar oyunlarını oyna paylaş yeter fazlasına gerek yok . Değmeyecek şeyler için birbirinizi kırmaya gerek yok.
Benim herkese insanî olarak saygım vardır. Lakin anneme küfür eden biri karşısında bana sorulmadan yapılan yorum üzerine sessiz kalamazdım. Herkes hata yapabilir, buna bir sözüm yok. Ben hatamı da telafi ederim. Yanlışım varsa herkesin için de özür dilerim. Benim zoruma giden, kabullenemediğim bir durum da yok. Geçmişteki hataları zaten kabul ettim, ders aldım ve imzam da her zaman buna önem verdiğimi gösteren favori sözlerdendir. Bunun yanı sıra birisi en sevmediğim siyasi görüşleri bile yazsa şurada saygıyla okurum. Ben de bu tartışmalı durumdan hoşnut değilim yani. Normal sohbet etmek, bilgi edinmek amacındayım. Zaten onun için de buradayım ve yarışmayı sürdürüyorum ya.
Konu Türkolog tarafından (22 Ekim 2017 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
Eğer şimdiye kadar başımıza gelenler bize bir şey öğretmediyse, bundan sonra bildiklerimiz hiçbir işe yaramayacaktır.