Arkadaşlar merhaba, ben buraya konu açmamışım şimdi biraz vakit buldum açayım dedim Değişiklik olsun biraz dedim.
İsmim Gülnaz, 89 Bursa doğumluyum ama şuanda Bursada yaşamıyorum iş sebebi ile ailemden uzaktayım.Müzik dinlemek, kitap okumak başlıca hobilerim, gece hayatıda vardı eskiden ama artık fırsat bulamıyorum pek açıkçası.Forumlarda takılmayı severdim, ps çalışmalarıda yapıyordum hepsini bıraktım..
Aslına bakılırsa forumun ilk üyelerinden hatta ilk yöneticilerinden biriyim, seneler geçmiş üzerinden.Hiç unutmam ilk yetkimi, @Asrevya vermişti, moderatör, smod, adminiçe olarak yükseldim o zamanlar, forum ortamlarından daha zevk aldığım zamanlardı.Daha sonra maddi problemlerimden dolayı iş arayışlarına girdiğim için mecburi bırakmak zorunda kaldım, ben yetkiyi bırakınca, başka foruma gideceğimi düşünenler olmuştu.Tek biyere bile üye olmadım, burası benim son forumum olacak.Fırsat buldukça telden foruma bakıyorum ama eskisi kadar aktif katılamıyorum.
Bir çok işlerde çalıştım barmenliğe kadar uzanıyor, şuan hala çalışıyorum gençlik elden gidiyor

Buradan başta forumun eskilerini ve tüm arkadaşlarımızı selamlıyorum.

Ps konum ; http://www.forumunuz.com/kendi-calis...lismalari.html

Tabi diğer arkadaşlar kadar yetenekli değilim ben

Bir çırpıda yazdım aklıma gelenler.Herkese hoş forumlar dileğiyle