Damla Nickli Üyeden Alıntı
Allah şifalar versin Ünal.
Senin tüm samimiyetine inanıp - güvendiğim için sorugusuz, sualsiz elimizden ne geliyorsa yapmaya ben ve forumunuz yönetimi hazırız.
Duyarlılığın için seni canı gönülden kutlarım.
şimdi kendimi anlatacak değilim az çok bilenler nasıl bir kişiliğe sahip oldugumu bilirler o yüzden bundan ziyade konuya odaklanmak daha makul olacak..

ufakta olsa bir yardım da bulundum daha fazla ne yapabilirim derken aklıma konu açmak geldi bende müsade isteyip konuyu açtım bu konuda hassasiyetin için de ayrıca teşekkür ederim. kendimi o annenın yerine koyunca beni benden aldı o koyduğum saniyeler.. kolay değil, bir cocugunun gözünün önünde erimesi bu herkes kaldıramaz neler neler var haberler de görüyoruz buna değinmek bile istemiyorum açıkcası uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu ben daha fazla neler yapabilirim derken burda bu foruma yodaş olan insanların da desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum onlara da ayrıca teşşekkür ediyorum. . çok fazla değil bir paket sigara parasi bile olsa damlaya damlaya göl olur umut olur.. umudunu yitirmemiş bir ailesi var dünyaya bedel.. çok şey yazmak bile anlatamaz o annenin babanın halini anlatmaya... az çok demeden gönüllerinden ne koparsa yukarı da gerekli bilgileri var.

tekrar tekar teşekkürler.