Konu
:
Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak
Tekil Mesaj gösterimi
Farkedmez
Açık Profil bilgileri
Farkedmez nickli üyeye özel mesaj gönderin
Farkedmez nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Hepsi Manyak Bunların !
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu
Cevap: Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak
20 Kasım 2017
7609
Ben forumlara 2004-2005 yıllarında rap forumlarıyla başladım ve o zaman bile reklam yapmaz link takası yapardık. 13-14 yaşlarımdaydım. Sen ki 20 yaşını aşmış birisin seni bildim bileli bi yerlerin reklamını yapıyorsun banlanıyorsun sonra yalvarıyorsun banın açılıyor. hergele'yi tanımam bi sohbet konusunda iki konuşmamız oldu o kadar. O forumu kaç kere açıp kapattılar seni banladılar yetki verdiler yine affettiler ama sen yine kullanamadın bu şansı. Sen burada banının açılmasını istemiştin ben olumsuz oy kullanmıştım bu nedenle hatta. Sana hiç samimi davranmadım mesafeliydim sen samimi davranmaya çalıştın. Yediğin kaba tüküren birisin, he benim burada senle bir irtibatım olmadı banladık geçti ama her yerde 10 yaşında çocuk gibi davrandığından seni samimi olmayan , gelişmemiş biri olarak düşündüm ki hala öyle düşünüyorum.
Tanımadığım kişilere çanak tutmam, tanıdıklarıma da tutmam. Yarın bi gün yine sıçtığın tabaktan yemek yiceksin muhtemelen ama artık nereye kadar ? Kimler seni alır ? Merak ediyorum. Burada adımı geçirdiğin için buradan yanıt veriyorum, seni bulupta ağzının payını verirdim de senle uğraşmaya değeceğini zannetmiyorum.
@
Ersin
etiket koyayım da kendine olduğunu anla, biraz kıt birisin anlamazsın falan.
Restin Peace
Alıntı