Ahh yine ben mi geldim ne. Başlıyorum : * Çok bilmiş olmak nasıl duygu @Tibet? (: Güzel valla, mennunum halimden * En yoğun olarak yaşadığın duygu hangisi? Sevgi * Sen bir haber spikeri olsan, nasıl bir duygu aktarımı yaparsın? Benden haber spikeri olmaz ki Sürekli gülerim yayında * Hiç acemice bile olsa yayıncılık deneyimi yaşadın mı? Cıks olmadı hiç * Farkındalık yaratmak için ne yaparsın veya ne yapmalı/yapmamalı insan? Herkese ulaşabilmenin yolunu bulmalı ve hitap şekli abartısız, net olmalı. * Forumunuz'dan sana 5 isim vereceğim. Kendince yorumlar mısın? @Türkolog - Bilgili, kültürlü @Vanilya - Pijamalı tosbikim @Elimiel - Tonomoyorom @Rhett Butler - Tonomoyorom @AftieL - Tonomoyorom * Forumunuz yönetimi sence nasıl? Siteye emek veren, adil ve dürüst yöneticiler var Başarılı buluyorum yönetimi * Son mesaj oyununda, sence kim son mesajı kapar? Tabiside ben * Aradan kaç gün geçmiş, hakkımdaki düşüncelerin eskimiştir diyerekten ; bir kez daha soruyorum. Hakkımdaki düşüncelerin neler? Kıpır kıpırsın Hayat enerjine hayran kalmamak elde değil Forumdaki ilk arkadaşımsın ve değerlisin bende(: Bana çok nazik ve sıcakkanlı davrandın bana hep : ) Forumunuz denilince aklıma gelen ilk isimsin İyi ki üye olmuşum ve iyi ki tanımışım seni Nutişçim(: Başka gelmeyeceğim artık, kolay gelsin.