Asrevya Açık Profil bilgileri Asrevya nickli üyeye özel mesaj gönderin Asrevya nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Özgürlük,Özgünlük ile Payidardır! Üyelik tarihi 03 Şubat 2015 Bulunduğu yer Antalya Mesajlar 20.169 Seslenildi 1439 Mesaj Etiketlendi 51 Konu Fuzûlî Bercesteleri 15 Şubat 2015 1 Eylesen tûtîye tâlim-i edâ-yı kelîmât Sözü insan olur ammâ özü insan olmaz Ey dil ki hecre doymayıp istersin ol mehi Şükr et bu hâle yoksa gelir yüz belâ sana Cevr odı yaktı beni yanımda durma ey gönül Bir tutuşmuş âteşem kurb-ı civârımdan sakın Edemem terk Fuzûlî ser-i kûyın yârin Vatanımdır vatanımdır vatanımdır vatanım Ey Fuzûlî câna yetmişem gönülden şükr kim Bağladım bir dil-bere kurtardım ancan cânımı Cân u dil kaydını çekmekten özüm kurtardım Cânı cânâneye ettim dili dildâra fedâ Ah eylediğim serv-i hırâmânın içindir Kan ağladığım gonce-i handânın içindir Alıntı Hayatın ağıtını bilenler anlar ancak. Değeri değere değen kavrar. Bilgi kokmayan karşı çıkışlarda cehalet kokusu ve kompleks vardır.