Cemal Safi Sözleri

-Benim en kötü hikayemi, en güvendiğim insanlar yazdı. / Cemal Safi
-Al götür eskici ne resmi kalsın ne yüzü,ne izi, ne ismi kalsın onsuz da gülmeye değer bu dünya onsuz da görmeye değer her rüya. / Cemal Safi
-Avrupa birliği yetkilileri, hesap makinesiyle leblebi yazabildiğimizi bilse, aslında bizi kırmızı halıyla karşılar. / Cemal Safi
-Bırak, olumlu bedenlerde olumsuz aşk arama. Hayat cömert olsaydı zaten, çıplak gelmezdik dünyaya ! / Cemal Safi
-Gelen birşey katmaz artık bana, giden de hiçbir şey eksiltmez. Gel yada gelme sevgili; artık hiç farketmez. / Cemal Safi
-Erken yatana tavuk, çok çalışana inek, aklını kullanana çakal, kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor. / Cemal Safi
-Tiryaki gönlümde olmasın küskün..tek sana müptele..tek sana düşkün.. Ardından bir ağıt yakalım aşkın..adını elveda koyalım gitsin.. / Cemal Safi
-Merhamet olmazsa kalp kiracında, tahtın da kurtarmaz seni tacinda. Bir kara sevdanın darağacında, seninde ipini çeken bulunur. / Cemal Safi
-Ya benimle kalırsın hep, ya da silinirsin bu yürekten! Ha var, ha yok değil, ya var olursun yada yok. / Cemal Safi
-Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka, sana gül bahçesini kim acar benden başka! / Cemal Safi
-Kapandı sevdanın dönemi bence, kalmadı leyla'nın önemi bence, gene mi özendin gene mi gence, sana söyleyecek sözüm yok gönül. / Cemal Safi
-Mecnun etsin de beni, mecbur etmesin allah; dönmem insan yerine koyulmadığım yere. / Cemal Safi
-Bazen seni sevmiyorum, sonra geçiyor. / Cemal Safi
-Hep seven suçlu, sevilen mutlu oluyorsa bu hayatta; sevmiyorum artık, bizi de seven çıkar nasılsa. / Cemal Safi
-Hayrını umsan da hain kararın, eyvah'la telafi olmaz zararın, yarama tuz bastı ani firarın, düşerken tuttuğum son dalı kırdin. / Cemal Safi
-Ne sıradan bir sevgiyi yaşayacak kadar basit biriyim.ne de seni sıradan bir sevgiye malzeme yapacak kadar herhangi biri. / Cemal Safi
-Ben allah'tan sonra seni överim seninle var oldu benim değerim. Senden başkasını nasıl severim! Almıyor sultanım, aklım almıyor. / Cemal Safi
-Allah' diyen hayvanlara rastlıyoruz. Şaşırmayın ! Ben, seni seviyorum' diyenine bile rastladım. / Cemal Safi
-Güldüğün her yerden gül biter sanma. Sen beni ilk defa yaralamadın. Ben sana kul köle olurdum amma. Sen bana bir günlük yar olamadın. / Cemal Safi
-Hüzün adres değiştirir zamanla benden geçer sana göçer sevdiğim.. / Cemal Safi
-Otobüste platonik aşka yakalanıp. Otobüsten inince aşk acisi çeker türk genci. / Cemal Safi
-Hiç şansın kalmadı dönsen de geri yitirdin verdiğim bütün değeri aşkına emanet ettiğim yeri bu kadar kırmasan ne kaybederdin? / Cemal Safi
-Aşk zordu senin için, basit olanı seçtin ve gittin. Zamanla anladım ki; zor olan ben değildim, basit olan sendin.. / Cemal Safi
-Bazıları alışmış durmadan sevgili değiştirmeye. Haklısınız, çünkü biz alışkın değiliz sevmediğimiz adama seviyorum demeye. / Cemal Safi
-Bazıları gitmeyi, bile beceremiyor. Ya anısı kalıyor, ya acısı. / Cemal Safi