Regex Nickli Üyeden Alıntı
Çok haklısın, demokratik bir anket olabilmesi önemli. Bununla ilgili de ankete seçenek ekledim kardeşim. Zaten @Damla belirtmiş ancak @Ashriel'ı 2012 yılından beri tanıyan, çalışmalarını çok beğenen bir arkadaşı olarak ben de yineleyeyim. Bu değişimin düşünülmesindeki neden, şu anki rankların beğenilmemesi ve/ya yetersiz görülmesi değildir. Biliyorsun, ara ara forumları güncel tutmak için yenilik yapmak gerekiyor. Tek amaç budur. Yoksa bu ranklar, forumu uzun yıllar götürebilecek niteliğe sahiptir zaten.
Değişiklik iyidir kardeşim bende hep ondan yanayım biliyorsun zaten huyumu suyumu öyle her şeye de yorum yapan bir adam değilimdir.Sadece şuankiler foruma acayip yakışıyor @
Ashriel 'le bir muhabbetim yok ama o beni yanlış anlamaz zaten sanırım. @
EbruLi zaten çok değer verdiğim bir hatundur o da yanlış anlamaz beni ama önerilen 3 rank da bir çok forumda kullanılmış yada kullanılan tipte ranklar o yüzden değişim olacak madem hiç bir yerdeki rankları andırmayan bir çalışma olsun derim ben o yüzden şuankiler gayet hoş duruyor dedim.
“Ağaç kovuğundan çıkmadık, gökten zembille inmedik.
Tesadüfen olmadık, toplamayla oluşmadık.
Tarihte Türk’tük, halde Türk’üz, istikbalde de Türk olacağız.”
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.