Almi Açık Profil bilgileri Almi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır goin' insane Üyelik tarihi 31 Mart 2015 Mesajlar 10.349 Seslenildi 962 Mesaj Etiketlendi 187 Konu Ruh Hali Sakin-Dönsün 30 Nisan 2015 1 Hey dünyalı duysana sesimi, uzaktayım Göründüğüm yerden inan çok farklıyım. Cebimde taşlarım, toparlarım sen izlerken Be öldürsen durur mu çarpan kalp, sonundayım. Bugün doğdum militanım, hayat yaşanır mı? Yazıldığım tarih yutar beni, anlar mısın? İnad etsen yine direttiğin yuvam ya Ne söyleyeyim adalet senin, tanrı seçmişken. Sönsün, evin-ocağın benimkini de sen inkar ettin Dönsün dünyan, bilinmeze ittiğin bak ben oldum. Sönsün, evin-ocağın benimkini de sen inkar ettin Dönsün dünyan, bilinmeze ittiğin bak ben oldum. Bugün doğdum militanım, hayat yaşanır mı? Yazıldığım tarih yutar beni, anlar mısın? İnad etsen yine direttiğin yuvam ya Ne söyleyeyim adalet senin, tanrı seçmişken. Sönsün, evin-ocağın benimkini de sen inkar ettin Dönsün dünyan, bilinmeze ittiğin bak ben oldum. Sönsün, evin-ocağın benimkini de sen inkar ettin Dönsün dünyan, bilinmeze ittiğin bak ben oldum. Alıntı "Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."