Nutella Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle merhabalar, haftanın bilmişi olmak çok eğlencelidir. Tebrikler.

1-}Hayret Nidan genelikle ne olur ? .
2-}Odanda en saçma obje nedir? Kendim
3-}Yıkılmaz Tabuların varmı ? Varsa nedir? Yok ya şükür hepsini yıktırıyor bu hayat
4-}Forumunuz.com'a girer girmez, ilk yaptığın şey nedir? Bende standart bildirim olur. Sonra da bugünkü mesajlar
5-}Sorular esnasında, "İnşallah bu sorulmaz" dediğin bir soru var mı? Varsa nedir? Yok. Sorun istediğinizi tanınmayınca ne rahatım
6-}Forumunuz.com'da -ona sonsuz güvenebilirim- diyebileceğin kim/kimler var? (varsa.) Ben kendime bile güvenmem. En çok da kendime güvenmem
7-}Bir insanda en çok neye dikkat edersin? Tavır ve davranışları. Belli eder az çok.
8-}Eline kağıt, kalem verseler ve yaz deseler; neye dair yazardın? Ne istersen yazarım
9-}Ölüm hariç, seni ne üzer? Bir 8-0 daha kaldırmaz bu yürek
10-}En takıntılı olduğun durumlar nelerdir? Bir şey açık seçik belliyken hala karşı tarafta olanlara acayip takıyorum bu ara.
11-}Haftanın konuğu olmak eğlenceli mi?
Kimseye söyleme ama hiç sevmiyorum

Ve son olarak;
12•}Olumlu veya olumsuz, benim hakkımda düşüncelerin nelerdir?

Şimdiden teşekkürler vereceğiniz güzel cevaplar için, kolay gelsin.
Senle hiç tanışmadım, aynı forumlarda da bulunmadık sanırım. Genelde 3 5 günde biri hakkında izlenim ve önyargı oluştururum ama öyle izleme fırsatım da çok olmadı. Lakin açtığın konu ve hakkındaki yorumlardan forumda sevilen,çalışkan,sıcakkanlı birisin. Şuan ne söylesem çok doğru olmaz. Zaten zamanla fikir oluşunca ya benle iyi olursun yada ben en sevmediğin kişi olabilirim İnşallah iyi oluruz
Teşekkür ederim soruların için