Öncelikle merhabalar, haftanın bilmişi olmak çok eğlencelidir. Tebrikler. 1-}Hayret Nidan genelikle ne olur ? . 2-}Odanda en saçma obje nedir? Kendim 3-}Yıkılmaz Tabuların varmı ? Varsa nedir? Yok ya şükür hepsini yıktırıyor bu hayat 4-}Forumunuz.com'a girer girmez, ilk yaptığın şey nedir? Bende standart bildirim olur. Sonra da bugünkü mesajlar 5-}Sorular esnasında, "İnşallah bu sorulmaz" dediğin bir soru var mı? Varsa nedir? Yok. Sorun istediğinizi tanınmayınca ne rahatım 6-}Forumunuz.com'da -ona sonsuz güvenebilirim- diyebileceğin kim/kimler var? (varsa.) Ben kendime bile güvenmem. En çok da kendime güvenmem 7-}Bir insanda en çok neye dikkat edersin? Tavır ve davranışları. Belli eder az çok. 8-}Eline kağıt, kalem verseler ve yaz deseler; neye dair yazardın? Ne istersen yazarım 9-}Ölüm hariç, seni ne üzer? Bir 8-0 daha kaldırmaz bu yürek 10-}En takıntılı olduğun durumlar nelerdir? Bir şey açık seçik belliyken hala karşı tarafta olanlara acayip takıyorum bu ara. 11-}Haftanın konuğu olmak eğlenceli mi? Kimseye söyleme ama hiç sevmiyorum Ve son olarak; 12•}Olumlu veya olumsuz, benim hakkımda düşüncelerin nelerdir? Şimdiden teşekkürler vereceğiniz güzel cevaplar için, kolay gelsin.