Damla Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, tekrar ben geldim.

-Erkek gözüyle, düşünceni öğrenmek istiyorum. Bir erkek, beraber olduğu insanı neden aldatır.?
Cevabı uzun olabilir.
Bunu bir cinsiyete yüklemeyelim ( Erkekleri yedirtmem ). Genel bakalım. Bu aldatma mevzusu çok değişken bir olay. Sevmiyordur o anki ilişkisini aldatır.( O zaman ayrıl dersin.) Yeni tanıştığı kişiden çok etkilenmiştir ve kadın/erkek çok kuyruk sallayan biridir, kanına girer aldatır.( Bu anlık hata diyelim ama devamı olacaksa yine ayrıl. ) Peki niye ayrılmadan devam ediyor ilişki dersen, bunlarda mecburiyetler,kaybetme korkusu,kendine güvensizlik vs gibi durumlar olabiliyor.
''Kadın yada erkek eş görevlerini yerine getirmiyorsa aldatmaya yöneltir kişiyi'' açıklaması da bunu meşrulaştıramaz. Aldatmak, diğer suçlar gibi cezbeder insanı. Cezası ve gizlenmesi kolay olduğunu düşündüğü için insanlar bir nevi içindeki suçlu kişiyi öyle doyururlar.İster egosunu tatmin de, ister karaktersizlik. Çok derin ve tartışmaya açık bir konu. Bir tartışma konusu açın, erkekler ve kadınlar atışsın mesela kim daha çok aldatır

-Sanal'da başlayan ilişkiler ne derece sağlıklı sana göre.?

%1 başarı oranıdır. O da reele dökebilenler için olur. Mesafeler uzak olmayacak o da. Onun dışında '' nerdesin aşkım '' '' burdayım aşkım '' muhabbeti.

-Adalet çok göreceli bir kavram, sana adaletli gelen, bir diğerine gelmez. Sence adalet nedir ve sence ben adil miyim.?

Adalet bekleyen kişi aslında kendi çıkarına ve kendi işine geleni bekliyor.Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki HZ.Ömer'i bile adaletsizlikle suçlar bu insanlar. Kendine göre bir yargın ve kuralın olsun, ona uy,uygula ve yargını ona göre ver. İçin rahat nasıl edecekse öyle ol. O zaman bu konuda takılı kalmazsın. Sen adil misin ? Daha bir çıkarım yok

-Hakkımda ki düşüncelerini öğrenebilir miyim.?

Çok tanımıyorum seni. Uzaktan ve izlenimim kadar. İyi niyetlisin ve bunun sonuçları ile uğraştığını görüyorum.Ne gerek var iyi niyete. At-tut işte milletin arkasından daha az başın ağrır.
Zamanla tanırız birbirimizi. Emin ol kötü yanını görürsem yüzüne söylerim zaten. O yüzden çok severler(sevmezler) beni

-Bana bir şarkı armağan eder misin.?

Bu aralar çok dinliyorum. Sever misin bilmem ama çok güzel söylemiş ve güzel şarkı. Benden sana gelsin.

Cevapları almışsındır umarım.