Almi Açık Profil bilgileri Almi nickli üyeye ait bütün mesajları arattır goin' insane Üyelik tarihi 31 Mart 2015 Mesajlar 10.349 Seslenildi 962 Mesaj Etiketlendi 187 Konu Ruh Hali Athena-Çöküşlerdeyim 03 Mayıs 2015 1 Bir iyilik et kendine Lütfen git geri dönme Kaldım çıkmazda beni bekleme O dumanlı tepeden Sana bakan penceremden Bir haber son defa cereyanda kaldım Baktım olmuyor caydım olmuyor Aralarda kaldım bitmiyor Usandım burdan belki orada Kalanlar silinir aklımdan Yaklaşma yaklaşma Nasıl olucak nasıl olucak Nelere kaçsam kurtulsam Nasıl olucak nasıl olucak Derdime derman olmazsan Gece soğuk ve sessiz Senden eser yok şimdi Karanlık girdabında çöküşlerdeyim Macbur kaldıkça sana Kaçsam da saklanamam Mantıktan bir haber yok yine bana Baktım olmuyor caydım olmuyor Aralarda kaldım bitmiyor Usandım burdan belki orada Kalanlar silinir aklımdan Yaklaşma yaklaşma Nasıl olucak nasıl olucak Nelere kaçsam kurtulsam Nasıl olucak nasıl olucak Derdime derman olmazsan Alıntı "Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."