Cigdem Açık Profil bilgileri Cigdem nickli üyeye özel mesaj gönderin Cigdem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 13 Ağustos 2019 Mesajlar 79 Seslenildi 28 Mesaj Etiketlendi 6 Konu Ruh Hali Cevap: Cigdem 14 Ağustos 2019 1 Meltem Nickli Üyeden Alıntı @Cigdem hos geldin bal teşekkur ederım birtanem Penia Nickli Üyeden Alıntı aramıza hoşgeldiniz hoşbuldum Nutella Nickli Üyeden Alıntı Merhaba @Cigdem, hoşgeldin. Keyifli forumlar diliyorum. hoşbuldum teşk ederım Cookie Nickli Üyeden Alıntı Kalıcı olmanız dileğiyle hoşgeldiniz.. inş nasip dıyelımm No1 Nickli Üyeden Alıntı Him demek @Cigdem geldi aceba kim cagirdi kim geldi ? Stillborn Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz @Cigdem kokrkunç gorunuyorsun su mesajı açar açmaz travma yaşadım sayende Penia Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler dur bende çay ikram ediyim elinize sağlık hanımefendıcığım Sade Nickli Üyeden Alıntı Hoşgeldiniz. ahh teşekkur ederım Absent Nickli Üyeden Alıntı @Cigdem burdada mı karşıma çıktın qız lahana sarması. Bi kurtulamadım haa senden. Hoş geldin şekeriko bensız bır forum düşenebılıyor musun ? Alıntı