Yıllar sonra herkese merhaba,

3 sene boyunca developer/teknik yönetici olarak hizmet verdiğim bu platforma bunca zamanın ardından giriş yapmış olmak; doğrusu farklı bir his oldu benim için. Öncelikle yaşanan tüm tatsızlıklara, olumsuzluklara rağmen kişisel bir saik ile hareket etmeksizin üye hesabımı banlamayan Forumunuz.Com Yönetimi'ne teşekkür ederim. Parolamın değiştirilmiş olabileceğini düşünüyordum, böyle amatör bir müeyyidenin de uygulanmamış olması beni sevindirdi. Daha fazla uzatmadan konuya döneyim.

---

Eskilerin bilebileceği üzere maalesef dışarıya da aksettirilen biçimde; 2018 yılında ziyadesiyle tatsız şeyler yaşandı. Çok yazıldı, çizildi. Olgunluktan uzak, deyim yerindeyse “mahalle karıları” gibi ortalığı karıştırma güdüsüyle hareket edenlerse üçüncü kişilerdi genelde. “Dış kapının, dış mandalı” misali. Ama tüm bunlara karşın 2010-2017 yılları arasında @Damla ile güzel günlerimiz de oldu, hatırlanası anılar biriktirdik. Keza bu platformda da 3 yıl süresince teknik admin olarak çalıştım; iyiye ve kötüye dair, birçok şeyler paylaştık hep beraber. Şimdi yollar ayrı olsa bile, sakin kafayla her bir düşünüşümde bunları bir kenara atamam. Bu yüzden gelebilecek negatif yorumları da göze alarak bugün zaten halihazırda olayların soğumuş olduğu bu tatsızlıklara bir son nokta koymak, hepsinden öte @Damla'nın yeni yaşını en içten dileklerimle kutlamak istedim. Zira; bugün O'nun için özel bir gün ve bu özel davranışı da sonuna dek hak ettiğini düşündüğüm, özel bir insan.

Doğum günün ve yeni yaşın kutlu olsun @Damla. Dilerim yaşamın boyunca duygusal yapını her daim muhafaza etmeyi sürdürür, iyilikten çok kötülüğün revaçta olduğu bu Dünya'da kırılmaz ve hep mutlu olursun. Keza sana “biblom” derdim bir zamanlar... Kırgınlıklarının minimal düzeyde, mutluluklarının ve güzel olan her şeyin ise hayat boyu süregeldiği yeni bir yaş ve güzel bir yaşam dilerim. Her ne olursa olsun; iyi hatırlandığını, güzel kaldığını, bundan sonra da böyle olacağını hep bil. ^^

Pasta gif'i yerine şunu bırakayım;

---

Dip Not: Konuya amiyane tabirle; artistlik amaçlı olarak, olayların dışında kalıp ve yaşananlara üçüncü kişi olup sanki neyin ne olduğunu tam manasıyla biliyormuş gibi yaparak yorum yazacak birileri olursa onları kaale almayacağımı belirtmek isterim. Şunu da söylemem gerekirse; bu platform içerisinde fırsat buldukça ve linkler atıldıkça polemiklerin hat safhada olduğu dönemler takip ettim. Genelde tarafgir olmak ya da objektif yorum getirmek için değil de, eskiden burada forumun huzuru için sakıncalı gördüğüm ve banı çakıp şutladığım kişiler bir kuyruk acısıyla arkamdan salladılar. Ya da ortalığı boş bulup sallayanlar oldu. Bunları isim isim biliyorum ve hiçbir zaman dikkate değer bulmadım. Hep söylediğim üzere büyük insanlar yeni fikirleri, normal insanlar sonuçları, küçük insanlarsa başka insanları tartışır. @Damla'ya gerçekten dost olup, yanında yer alan kişilereyse lafım yoktur. Dostluk iyi günde değil, kötü günde belli olur. Umarım çıkarsız seven ve yanında olan bu gibi gerçek dostların, hep seninle olmayı sürdürür @Damla. Bu son temennimle yazımı noktalıyorum.

Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar!