Fna Nickli Üyeden Alıntı
gerçi sende doğru söylüyosun. o dediklerinin olduğunuda çok görüyorum..ama hatrı sayılır para nüfüslu olmanı sagladıgından rahat rest çekip kendine bir kitle bulabiliyorsun. o yüzden bu zenginliğin medya ayagını kullanmak mantıklı.. en azından ben öyle birşeyler yapabilecegimi düşünüyorum... aslında eski bürokrasi yeni iktidarla yeniden yapılandırıldı buda çoğunluğu arkasına almayla oldu
şahsen o çoğunlukta bende varım ama bilemiyorsun işte ileriyi.. neyse eğitim şart diyip konuyu noktalandırıyim.. zaten doğal olarak konu devamı siyasi olacak
Yok yok fikir yürütmek iyidir..

Maalesef gelişmekte olan ülkelerde paradan daha güçlü bişey var oda güç ve silah...
Bu kontrolsüz güçtür. Parayla kontrol etmek herzaman mümkün değil. O yüzden bazen bara baronlarını dize getirebiliyor.
Bu yüzden toplumsal değişimle beraber yeni bir siyasal paradigmanın yaratılması bence daha uygun.
Yoksa her iktşdar kendi tarihini yazmaya devam eder.
Yaşınızı bilmiyorum, yeşil.org u hatırlarmısınız acaba...
Başta hablemit oğlu suikasti ve ergenekon yapılanmasını o dönem kaleme isimler bazında almışlardı.
Devlet kapatmak için okadar çok uğraştı ki.
Aradan 10 yıl geçti, sanki kehanetmiş gibi böyle bir örgğt hemde aynı isimlerle varlık gösterdi...
Sonra hayali kumpas falan filan dendi...
Bu sadece parasal bir gücün değil, bürokrasik, siyasal, parasal ve askeri bir gücün varlığının eseriydi...
Konuşacak çok şey varda
ANE-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi