Artan Nickli Üyeden Alıntı
sahada röportaj işini ben deniyecem salgın geçsin.. kim bilir belki kaymakamlara belki muhtaralarcındanda belki bir kaç canlı röportaj kurtarırız v.s bu işin bir rengi.. diğer renkler bu foruma has ahmet hakan çıkabilir . bir fatih altaylı veya ücraköşelerde bilinmesede gazede yazatı denginden yorumcularda çıkabilir.. adı üstünde özgünlük bu foruma has olacaktır.. diğer forumlarda yapsa falanca forumun yazarı falanca forumun paylaşımı diye bu site etiket olabilir'ki olacakta... fikir çıksın diye örnekli yazıyorum.. mesela demet akalına satmaktan vazgeçtiğim pop sözleri aleyna tilkiye yazdıgım o olmamış sana lirik yazayım popa çevir dediğim zamanların geri dönüş tepkileri gibi şeyler olaylar.. bu kısım kendi adıma olanlar tabi :d . mesela bir doktor hi doktor hikayesi baş hekim hikayesi .. ben kafama koyduktan sonra özel hastaneye gitsem işi bağlaam 10 dk konuşma hesabı yorumlarını alıp çıksam kime ne zarar .. mesela lirik konusundaköşesinde güzel özlü sözlere denk yazılar yazılsa kime ne zarar.. yani herşey mümkün lafta kalmadıkca .
Süper olur.
Lafta kalmayacak usta bir hafta içinde kurulumu tamamlayıp yavaş yavaş ilerleyecez inşallah...

Ropörtajlar çok önemli. Forumların yaptığı söyleyşilerin söyleyşi değil geyik nuhabbeti olduğunu biraz öğretmiş oluruz...

Bir yol alalım hele rengi belli ederiz...

Vallah terimle Corona üzerine roportaja yok demem. Oda yok demez yeterki onla aynı bölgede yaşayan bir arkadaşımızı ikna edelim olmadı sanal üzerinden yaparız

Forumunuz.com / Qasem