Tekil Mesaj gösterimi
Qasem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seslenildi
87 Mesaj
Etiketlendi
6 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: İstişare : Forumunuz / Düşünce Platformu
09 Nisan 2020
23
Artan Nickli Üyeden Alıntı
[COLOR="DarkSlateBlue"]kelime harf hataları otomatik yapıyor görmüyorum ama anlıyorsunuzdur.. flatformda kısıtlama olacakmı ? ona karar vericekmiyiz yani karar verildimi .. @Qsem hocam sen biraz yatkınsın bu düşünce olaylarına başı çeksende kimse sana birşey demez. @Türkolog 'da zaten aynı şekilde .. yani açılan bölümün platformun yetki izinleri ne nasıl olacak kime açık kime kapalı kime ulaşılabilir elbet herkese ulaşılabili olacaktır.. diger bir dememle paylaşım izni falan ? yani neticede ilerleyen zamanlarda o bölümde paylaşım yapmak kendini ıspatlayanlara has olacaktır sanırım ? her yeni gelen üye birşeyler yapsa kalıcılık olmadıgından muhattap bulunmuycak.. neticede paylaşan paylaştıgında sorumludur ?[/COLOR @Qasem
Kısaltma için karar vereceğiz. İsim bulacağız
Amblem yapacağız bize has...
Ekibimiz şuan belli buna katılımlarda olacak.
Yorum serbest, ama özgün yorum. Kopyala yapıştıra yorumdada izin verilmeyecek, alıntıyada, etikete de...

Mesela falan üye @Qasem sana katılmıyorum demiyecek...
Düşüncesini yazacak ben böyle düşünüyorum bu konuda diyecek...
Sataşma tartışma kişiler üzerinden değil düşünce üzerinden yürüyecek...

Editleme konu hatalarını düzeltme işi için farklı bir gurup yetkilendirmesi yapılabilir bir iki türkçesi düzgün, dil kurallarına hakim arkadaşımız bunu yapabilir yada ekip belli, onlara özel bir o bölüme has yetkilendirmede olabilir. Onada biz karar verelim, @Damla da diğer ekipte bu konuda yanımızda inşallah...
Bizler ne rank ne renk ne para nede makam mevki için yazmıyoruz, yazmayacağızda...

Konu paylaşımı sadece bölümde kalem sahipleri konu başında etikete yazdıklarım yapacak. Zamanla katılmak isteyenler olacaktır, onlarada ortak kararla onay vereceğiz...

Onun dışında paylaşım yapmak isteyenlerin benim kalemim, söyleyeceklerim var deyip konu açmak isteyenlerinde konuları onaylı olacak...

Bunada müsade edecez. Ama onaydan önce google asistanından taranarak geçecek yazılar..

Kopy past sadece delil göstermek amacıyla kullanıla bilir oda kaynak net bir şekilde belirtilmek suretiyle...

Bunları not edeyim bende...

Forumunuz.com / Qasem
Konu Qasem tarafından (09 Nisan 2020 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.