1. Sosyal medya ayağı kurulacak...
2. Konu açma kriterleri belirlenecek.
3. Kurallar netleşecek.
4. Bölüm sorumluları belirlenecek
5. Forum genele haberci yetiştirilecek...

Bunları konuşalım...

Önerilerim :

1. Sosyal medya ayağını yürütecek aday varsa bildirsin, Yoksa aramızdan bilgisi olan birini seçelim yada yönetimden talip olmak isteyen olursa bizde destek olalım.
Öncelikle aramızda aday olmak, ben sosyal medya ayağını yürütürüm diyen var mı? @Damla forum entegreli sosyal medya ayağı kurulumu sende ablam.

2. Düşünce platformuna konu açma kriteri :

- 50 mesaja olan kopyalama olayını bölüm için imkansız mesaj yada konu sayısına yükseltebilirmiyiz Forum geneli için değil sadece Bölüm için. Bölüm için böyle bir şey mümkün değilse 50 olan sayıyı 100 yapabiliriz diye düşünüyorum...

- Bölüme yazarlar dışında özgün konu çalışma yada medya, inceleme, araştırma olarak konu açmak isteyenlerin konularını onaylı yapalım diyorum. Sadece belirlenen Ranklara direk konu açma geri kalan herkese de yoruma açık olma koşulu getirelim diyorum... Yorum konudan önemli bence

- Mesela bir arkadaşımız bir konu hakkında bir konu açmış buna yakın bir konu açmak yerine o konu altına kendi yorumunuzu kendi düşüncemiz ve konu bazlı yaklaşımımız yorum olarak dile getirelim diyorum.

3. Kurallar netleşecek.

Kuralları yazacak bölümlere özgün kuralları belirleyecek arkadaş tayin edelim diyorum.
Talib olan çıkmazsa ben kuralları yazıp onayınıza sunabilirim...

4. Bölüm sorumluları belirlenecek

Herkes herşeyden sorumlu olmak yerine herkes bir bölüm sorumluluğunu alıp onun denetim ve işleyişini sağlayacak, ama herkes aynı zamanda tüm forumu hareketlendirmekle sorumlu olacak.

Denetim, işleyiş, bölüm takibi bir kişide, Sorumluluk herkeste anlayışı bence iyi gibi duruyor...

5. Forum genele haberci yetiştirilecek

Hem platforma özgün haber yapacak hemde forum genel güncele kaliteli, tarafgirlik barındırmayan, karalamadan uzak iktibas haber paylaşacak ve takibini yapacak birini yetiştirelim.
Aday olan olursa bu anlamda eğitim vermeye hazırım.

Forumunuz.com / Qasem