Taraftar gibi tutulması hoşuma gitmiyor .. dua edileceğinde siren çalmalarıda . bence bunların atatürkle alakası yok halkımız ezelden beri cahil neye nasıl saygı duyacagını bilmiyor.. mustafa kemal paşa gazi atatürk büyük adamdır.. askeri zekası dünyaya örnektir. . osmanlıyı falanda yıkan o değildir . ben öyle böyle atatürkçü değilim çok araştırdım ben . fanatik degilim kimselere değilim. atatürke osmanlıyı yıktı cumhuriyeti kurdu diyorlar.. ya kardeşim peyniri çok yede ekmeği azalt biraz.. tarihe bak bakalım osmanlı zaten çöküşdeydi.. atatürkü bıraksen dünya gelse osmanlıyı yıkamazdı . . yanlış yönetim ve iç hainlerden dolayı ve dünyanın gelişmesine ayak uyduramadıgı için osmanlı geri saflarda kaldı .. e atatürk napsın asker menşeili sonuçta olması gerekeni yapmış yeni bir rejim degişikliğini uygun görmüş.. ben önüme dağ çıkıyorsa benzinle çıkmam mazotla çıkarım buda bunun gibi gerekliydi . iyimi oldu ? evet iyi oldu. askeri taktik zekalarına kimse birşey diyemez dünya kabul etmiş.. ama yönetim eleştirilir.. islam laiklik meselesi şartlar v.s ... geçen umudumuz şabanı izledim ordaki figüran ne güzelde demişti... kızım bu politika hile hurda hırsızlık anlamı yok tek gerçek kazanmaktır demişti.. o lafı buraya yapıştırıyorum ve saygılı yorumlara davet edip çıkıyorum.. paylaşım içinde teşekkürler.. daha doğrusu sözlükte söz sahibi kıldıgın için beni. teşekkürler..