Tekil Mesaj gösterimi
Qasem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seslenildi
87 Mesaj
Etiketlendi
6 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: Af Yasası ile alakalı ne düşünüyorsunuz?
17 Nisan 2020
3
Bir açıdan daha bakalım mı?

Bu günlerde en çok sevdiğim şeyi yapıyorum... Meclis canlıyayınını neredeyse kaçırmamaya çalışıyorum. Vekillerin bilgi ve kültür seviyeleri yerlerde maalesef. Yalan karapropaganda iftiralar havada uçuşuyor...
Sağ sol demeden hepsi kendini haklı çıkarmak için kara tılmış çarpıtılmış uydurulmuş senaryolara sanki figüran gibi oynuyorlar...

Aslında bu infaz düzenlemesine Çakıcı affı desek tam yerinde... Bir katili, mafya babasını, çek senet işi yapan, bar pavyon iş yeri. İş adamlarını haraca bağlayan azılı bir katil... Yeşil kod adlı ( Ki ailesini yakinen tanırım. Oğlu Murat Can arkadaşımdı) Mahmut Yıldırım ve Sedat pekerle yemedikleri halt kalmayan, zevk için adam öldüren bu caniyi çıkarmak için MHP ve AKP adeta seferber oldu...

Diğer yandan infaz düzenlemesiyle alakası olmayan Bayuncuk davasını meclise taşıyan kan emici, bebek katili terörist Pkk nin siyasal aktörü Hdp milletvekili Meral hanım... Daha neyden yargılandığını dahi bilmeyen, işidçi Hizbullah'ı diye yaftaladığı Ebu hanzalanın daha ne için o mahkeme salonlarında olduğunu bile bilmeyen hasta zihniyetli bir vekil kürsüden iftiralarını methiyelerle sıralar...
Ve bir film karesi gibi ne olduğu hakkında tek bilgiye sahip olmayan Özgür özel de Söz ister ve bilgisi olmayan konuda fikir yürüterek yalan iftira ve karalamalarına devam eder...

Tabi piyesin sonunda hükümetin topları ardı sıra söz alır ve mevcut infaz yasasında hiç bir sızma olmadığını bayuncukun bundan dolayı tahliye olmadığını ve yeniden tıtuklatıldığını dile getirir...
Lanet olsun adaletinize...
Adalet herkese lazım...

Soruyorum şimdi size...

Fetönün tüm ayakları zenginleri finansmanları dışarda elini kolunu sallayarak gezerken devletin desteklediği kurumlara sadece yardım yapan, halktan kişiler fetöden ne adına yatıyor. Bir çok muhalifi tek bağı olmadığı halde fetöden yargılayıp içeriye tıktınız, bunlar orada ne diye duruyor...

Kavalayı tek bir somut suç unsuru ve delil olmadığı halde hala orada tutmuyormusunız,

Oda TV muhabirlerinin kara propaganda bile olsa bu cani suçlular kadar affa hakları yokmuydu.

Ya genç yaşta evlenenlerin yuva kuranların evlerine ateş düşürdüğünü o babalar, bir kereye mahsus affedilmeyecek kadar azılı katillermiydi...

Demirtaş belkide bu ülkenin en karektersiz omurgasız adamlarından... Peki hangi somut delille içerde tutmaya devam ediyorsunuz..

Ebu hanzala kadar bu ülkede işidi eleştiren kaç İslamı gördünüz. De işidden yargılıyorsun delilsiz İsnadsız. Beraat etmişken Hdp ve chp ye peşkeş çekerek tutukladınız...

Daha yüzlerce örnek sayabilirim...

Toplumsal barış sadece adi suçlu katil çetecilerimi kapsıyordu...

Helal olsun size...

Daha Yukarda sıraladığım maddeleri konuşmaya gelmedim bile...

Forumunuz.com / Qasem
Konu Qasem tarafından (18 Nisan 2020 Saat 05:14 ) değiştirilmiştir.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.