Yılmaz bey iki konuda hatırlatma yapmakta fayda var...
1. Mansur yavaş konusu...
Daha düne kadar büyük kentlerde belediyecilikte yeni anlayış diye düşünüyordum ama son gelişmeyle nasıl yanıldığımızı gördüm.
İmamoğlu içi boş bu kessin artık ama Yavaşında doğru olmadığı beni cidden üzdü...
Hani geçen haftaki sokağa çıkma yasağı vardı ya, hal esnafına bağlı olan pazarcıya endişelenmeyin rütün alıma devam edin demişti ya. Tüm mallarınızı belediyemiz alacak kimse meğdur edilmeyecek deyip halciyi ihya eden pazarcıya perişen eden yalancı twitiniz bizi üzdü...
Hiç utanmadınızmı 15-20 belediyeye yakın kişinin mallarını alıp gerisini bana ne diye aldatan ve utanmadan pazartesi twit atarak tüm pazarcınon malı alınarak mağdur edilmeleri önlenmiştir edebiyatı yaptınız....
Heleki şu günlerde imamoğlunun zekat fitre toplayıcılığına girişmesi, Din düşmanlığı söz konusu para olunca sağcılar gibi dindarlığı dönüşüyor merak ettik doğrusu... Başta diyanet ve tüm kurumlar olmak üzere fitre ve zekat hiç birine gitmez. Heleki zekat kavramından bahsettiğiniz de devreye islam devlet anlayışı girerki Buda laik devlet anlayışına taban tabana zıt bir şeydir kendinize geliniz... AKP lileştiniz...
2. Hususa gelelim.
Çarptırmaya gerek yok... Cumhuriyet tarihinde ilk kez bu hükümet zamanında İslamcıları Atatürkçüleşti...
Hiç bir tesetürlüyü Anıtkabire görençmezdiniz, hiç bir islamcının elinde Atatürk posterini bırakın iş yerlerinde bile cezalar ödemek pahasına asmazlardı...
Geldiğimiz noktada akp Atatürkçü milliyetçi maneviyatçı bir nesil meydana getirdi, dindar bir nesil değil...
Yılmaz bey Akp Kemalizmin teminatıdır...Çrptırmaya gerek yok...
Aynı ülkede yaşıyoruz Yılmaz bey benim camiamı bana anlatmayın sakın...
Forumunuz.com / Qasem
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.