Artan Nickli Üyeden Alıntı
emeklerinize sağlık - kurallarda bir eleştirim olacak ...
kopyala yapıştır her bölüme aynı kural konmuş.. düşünce okulunda dahi kuralda kendine ait olacak diyor .. benden çıkan düşünce tabiki bana aittir cinnia cinler yerime konuşmadıkca..

birde abi kurallar içince her bölüme yapıştırılan aynı maddeler var .. ama konunun ayrıntısı yok.. ne içerikli paylaşım istedin içeriğe uymadıda ceza kesiyon abi

genel kurallar on numara beş yıldız olmuş Geneli ele alırsak.
konu içindeki başlıklara yapıştırılan kuralların koyulmasındaki amaç ?. önce konu ne işe yarıyor nasıl paylaşımlar olması bekleniyor v.s açıklanır sonra paylaşım şartları kurallar konur....
genel kuralların içinden alınıp kısmi yapıştırma yapılmış bu olmaz .- bunda emek yok yanlış anlıycaksın ama anla
Qasem bunu böyle yapmaz ortak hazırlandıysa aklına gelmiştir. neyse eleştiri işte. bak sen bana fazla şey yapma :P
gerçi kurallar hakkında şartları bilmeden üyeler yasaklı kurallar koyuluyor' ya ' işin açıkcası gerçegi söylemek gerekirse.. açılcak konunun içerik tarzlarını bende bilmiyorum sende bilmiyorsun o da bilmiyor onlarda...
şimdi nasıl birşey açılırsa ilk olarak devamı eminim öyle gelecek..

he birde ayrıca istişare etmemenin zararı burda röportaj bendeydi neyse saldım haklarımı eskiler devam etsin.

o genel kurallar hoşuma gitti ama' .uyarılı yarı uyarılı tam uyarı ceza şeklince güzel olmuş .. kimin aklına geldiyse on numara .

Genel olarakda .. forumumuz.com ailesine Hayırlı uğurlu olsun.
Bölümlerin büyük çoğunluğu benzer özelliklere sahip olduğu için aynı kurallar konuldu. Bazı bölümler ise yapısı gereği birtakım farklılık barındırdığından farklı kurallar oluşturulması münasip görüldü.

Konunun en başında ve yazar yetkileri kısmında yazarların ve dolayısıyla üyelerin nasıl konular açabileceğini beyan ettim. Bir oyun, dizi, film forumu gibi genel bir konu şablonu getirip insanları konu açma noktasında kısıtlamak istemedik. İnsanlar şiirden, hikayeden, incelemeden nasıl zevk alıyorsa o şekilde yazsın. Bunları tek tek açıklamaya lüzum görmüyorum. Zaten bir insan kaleme alacağı şey konusunda bilgi birikimine sahip değilse yazmasa da bir şey kaybetmeyiz. Yazmak da tecrübe işidir. Yaza yaza gelişir insan.

Röportaj konusuna gelirsek forum dışı röportajı herkes ilgili olduğu alanda yapabilir. Buna bir kısıtlama getirmedik. Sadece forum içi röportaj tek bir kişinin sorumluluğundadır düzen bozulmaması ve karışıklık olmaması için. Ayrıca forum dışı röpörtajlar için kategori ekleyebiliriz.

Düşünce Okulu'nda dahi içerik kendinize ait olacak kuralına değinmişsiniz bir de bu da bir önlemdir. Çünkü biz ne kadar iyi niyetli olsak da başkalarının küçücük düşüncesini bile çalacak aciz, kendilerini başkasının düşünceleriyle önemli biri göstermeye çalışan sahtekârlar var dünyada. Ben bunu en yakından üniversitede gördüm. Kendini ifade etmekten ve orijinal bir eser bırakmaktan aciz kişilerin seçtikleri yoldur bu.

Düşünceleriniz için teşekkür ederim.