Ozaman yapanada yaptıranada fikri atanada taslak oluşturanada hayırlı uğurlu olsun ne dersen de haklı olabilirsin haklıda gerekçeli açıklamışsın eyvallah.. ama ben yöneticilik adına esnetilmeyen kuralları sevmiyorum ben bunu dile getirenim birde getiremeyen var ..
ha bir de şöyle bir durum var fikir paylaşımı yapmak gibi yada tartışma açmak gibi yorum yapmıyorum hani diğerlerini yanlış anla bunu anlama.

ben bugün varım yarın yokum sende öylesin herkes öyle platformun sahibi her zaman site sahibidir.
temeli sen atarsın iyi iş yaparsın veya kötü sen gittikten sonrada o yer devam eder. o açıdan konular gereksinime göre ayarlana biirdi kurallar konulduktan sonra değişsede dikkate alınmaz o yüzden esneklik gerek
sen okulundan çevrenden örnek veriyorsunda burası okul değil bende okuyan değilim bir diğeride paylaşımcı değil . anlatamadım aslında demek istediğimi kısacası evrensel düşünce gerek kurallar konusunda .. ben kurallara taktım

birde dışardan içerden diye ayırmışsın com.uzantılı bir forumdasın dikkatini çekerim dünyanın her yerinden hit'e göre girilicek bir platformdasın ..
röportajın içerisi dışarısı nasıl oluyor onuda anlamadım.. biz buraya röportajı taşıtmayı düşünürken forum üye röportajlarını kastedmedik ünlüler ve dış çevre mahalle muhtarlık kaymakamlık popcu rapci doç. gibi sorumluluk sahibi ismi cismi olanları kasdettik..

işin özeti biz ben dışa açık bir platform vaad ettim kuruluma siz onay verdiktten sonra Qsem fikirleriylede fikirlerim uyuşuyor bu konuda ama imkan dahilinde..

bu kuralları kim yaz dı ?