Artan Nickli Üyeden Alıntı
Ozaman yapanada yaptıranada fikri atanada taslak oluşturanada hayırlı uğurlu olsun
ne dersen de haklı olabilirsin haklıda gerekçeli açıklamışsın eyvallah.. ama ben yöneticilik adına esnetilmeyen kuralları sevmiyorum ben bunu dile getirenim birde getiremeyen var ..
ha bir de şöyle bir durum var fikir paylaşımı yapmak gibi yada tartışma açmak gibi yorum yapmıyorum hani diğerlerini yanlış anla bunu anlama.
ben bugün varım yarın yokum sende öylesin herkes öyle platformun sahibi her zaman site sahibidir.
temeli sen atarsın iyi iş yaparsın veya kötü sen gittikten sonrada o yer devam eder. o açıdan konular gereksinime göre ayarlana biirdi kurallar konulduktan sonra değişsede dikkate alınmaz o yüzden esneklik gerek
sen okulundan çevrenden örnek veriyorsunda burası okul değil bende okuyan değilim bir diğeride paylaşımcı değil . anlatamadım aslında demek istediğimi kısacası evrensel düşünce gerek kurallar konusunda .. ben kurallara taktım 
birde dışardan içerden diye ayırmışsın com.uzantılı bir forumdasın dikkatini çekerim dünyanın her yerinden hit'e göre girilicek bir platformdasın ..
röportajın içerisi dışarısı nasıl oluyor onuda anlamadım.. biz buraya röportajı taşıtmayı düşünürken forum üye röportajlarını kastedmedik ünlüler ve dış çevre mahalle muhtarlık kaymakamlık popcu rapci doç. gibi sorumluluk sahibi ismi cismi olanları kasdettik..
işin özeti biz ben dışa açık bir platform vaad ettim kuruluma siz onay verdiktten sonra Qsem fikirleriylede fikirlerim uyuşuyor bu konuda ama imkan dahilinde..
bu kuralları kim yaz dı ?
Öncelikle yanlış anlama durumu yok. Yazdıkların ölçüsünde cevap veriyorum kardeşim. Müsterih olabilirsin. Farklı örnekler veriyorum. Bunlar da yazdıklarıma dayanak oluşması içindir.
Kurallar düzeni sağlamak için vardır. İnsanları kısıtlamak adına kural koymadık. Devletin kanunları değiştiği gibi kurallar da zamanla ihtiyaca göre değişebilir. İnsan da değişen bir varlıktır. Yeni değişen her kurala uyum sağlayabilir.
Hepimiz gelip geçiciyiz bu konuda bir şüphe yok. Fakat amacımız, niyetimiz ortada. Ben bu siteden tek kuruş kazanmıyorum ama güzel bir ortam olduğu için ve daha da verimli olması adına insanların emeklerinin maddî olarak verilmesini istiyorum ve bunu yapacağımı taahhüt ediyorum. Belki webmaster forumlarında olabilir ama kaç tane forum yöneticilerine ve belli üye gruplarına emek karşılığı ücret ya da başka bir şey veriyor? Bütün iyi niyetimize rağmen bizi esnetilmeyen kurallara sahip despot bir idare gibi gören varsa istediği yerde zaman geçirebilir. Biz bir gün gidersek de bu platform yönetiminden o zaman yeni gelen arkadaşlar düzeni istediği gibi oluşturabilir. Burada birkaç genel kural dışında değişmez kurallar yok ki o kurallarda forumda edebi ve adabı sağlamak içindir. Sırf üye gelsin diye de laçka bir foruma dönmenin manası yok.
Ben daha önce de konu açma konusunda özgün olduktan ve genel kapsama uyduktan sonra insanları kısıtlamadığımızı beyan ettim. Yine de kısıtlama yok kendine güvenen herkes ilgili olduğu alanda karalasın istediğini paylaşsın.
Röportajı platform dışında bırakmadık demek istedim. İlgili alanda röportajlarınızı paylaşabilirsiniz. Diyelim şiir yazıyorsunuz bir şair ile röportaj yapıp paylaşabilirsiniz. Hangi üye böyle yaptı da biz hayır olmaz böyle konu dedik? Gerekirse forum dışı röportajlar için kategori açabileceğimizi yine söylüyorum. Bu konuda rahat olun. Paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.
Kuralları ise ben @
Damla'nın onayıyla belirledim. Kuralların zaten genel kısmı evrensel değil mi? Küfür, hakaret, toplumlara karşı nefret söylemi tüm dünyada etik dışı değil midir?